Oh Yes Oh No

Versi: Dimas Tedjo ft. Zarima

Lk :
Pacarku sing ayu dewe,
gede suwenge..
Seneng nganggo klambi abang,
kain soko jepang..
Yen tak sawang rodo mbranjang,
jebul ora nggo ko..nde..

Pr :
Pacarku sing bagus lugu,
ra tau nesu..
Kulit ireng ngguya ngguyu,
nganti koyo as..pal..
Awan wengi tak tunggu-tunggu,
kapan nglamar aku..

Lk :
We e ee e sabar cah ayu,
Aku mesti nglamar sliramu,
Yen tak lamar, oh yes oh yes
Iku jawabmu..

Aku juga wis ora tahan,
Pingin duduk di pelaminan,
Berduaan, oh yes oh no
Enak tenan..

Pr :
Aku biso loro ati,
Yen nganti ngapusi,
Ayo matur bapak ibu,
Nyuwun doa restu,
Cinta sehidup semati,
Sampai kaki nini..

reff :
Lk :
Pacarku sing ayu dewe,
gede suwenge..
Seneng nganggo klambi abang,
kain soko jepang..
Yen tak sawang rodo mbranjang,
jebul ora nggo ko..nde..

Pr :
Pacarku sing bagus lugu,
ra tau nesu..
Kulit ireng ngguya ngguyu,
nganti koyo as..pal..
Awan wengi tak tunggu-tunggu,
kapan nglamar aku..

Lk :
We e ee e sabar cah ayu,
Aku mesti nglamar sliramu,
Yen tak lamar, oh yes oh yes
Iku jawabmu..

Aku juga wis ora tahan,
Pingin duduk di pelaminan,
Berduaan, oh yes oh no
Enak tenan..

Pr :
Aku biso loro ati,
Yen nganti ngapusi,
Ayo matur bapak ibu,
Nyuwun doa restu,
Cinta sehidup semati,
Sampai kaki nini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *