Salam Teko Ndeso

Versi: Herman

Kapan riko mulih yo kakang,
Kari sing ono kabare,
Jebeng saiki wis gede,
Ngrandu tekan riko,
Ape ngalem nong bapake..

Jeruke wis ngembang yo kakang,
Hang bengen riko tanduri,
Sawah kebonan ngenteni,
Adem tangan riko,
Hang sing ono menenge..

Sun adep welas riko yo kang,
Isun kukuh ngenteni riko,
Ring sujud dalu hang sun jaluk,
Riko seger waraso..

Po riko sing kangen yo kakang,
Yo wis semene lawase,
Embuh kelendi kahanan riko,
Saikine, yo sukur muliho..

reff :
Sun adep welas riko yo kang,
Isun kukuh ngenteni riko,
Ring sujud dalu hang sun jaluk,
Riko seger waraso..

Po riko sing kangen yo kakang,
Yo wis semene lawase,
Embuh kelendi kahanan riko,
Saikine, yo sukur muliho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *