Lele Segoro

Versi: Suliyana

Nono wis lele segoro, moro ilang awak riko
Nono wis lele segoro, moro ilang nono teko..

Belang-belang belontengan, belang atine belang atine..
Mrono-mrene matil gawene, mrono-mrene matil gawene
Nganggo sak karepe..

Matil ning ati, panas koyo keneng geni
Riko ngilang embuh nyang endi..
Kepingin njerit, sun pikir yo percumo
Percumo mikirno riko

Kari tego temenan, kari tego temenan
Isun riko nggo memengan..
Kadhung ono senenge, kadhung ono senenge
Isun riko kudang-kudang..

reff :
Nono wis lele segoro, moro ilang awak riko
Nono wis lele segoro, moro ilang nono teko..

Belang-belang belontengan, belang atine belang atine..
Mrono-mrene matil gawene, mrono-mrene matil gawene
Nganggo sak karepe..

Matil ning ati, panas koyo keneng geni
Riko ngilang embuh nyang endi..
Kepingin njerit, sun pikir yo percumo
Percumo mikirno riko

Kari tego temenan, kari tego temenan
Isun riko nggo memengan..
Kadhung ono senenge, kadhung ono senenge
Isun riko kudang-kudang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *