Leles Upo

Ciptaan : Momo Kepus
Vokal : Momo Kepus
Produksi : ??

Seliweran ngabeti polahe dunyo,
Metani angen-angen muputi rejeki,
Nggelibet ring sawerane dalan dowo,
Sak adohe lurung-lurung sing jangkahi,
Ning ngisore, langit iki
Isun leles, upo siji-siji..

Leles upo iki gendhinge jare paman,
Gendhinge wong cilik yo kang keleleran,
Sabendino uripe takal-takalan,
Ngitung pelayune dino ketepengan,
Ning ndhuwure, bumi iki
Isun leles, upo siji-siji..

reff :
Adus keringet, yo wis sun lakoni
Kanggo nyambung, tali penguripan
Selulupan, ono ring njerone bengi
Panase serngenge, sing dadi paran
Raino sun dade’aken bengi,
Bengi yo wis, sun gawe raino
Kanggo leles upo, leles sabendino..

Leles upo iki gendhinge jare paman,
Gendhinge wong cilik yo kang keleleran,
Sabendino uripe takal-takalan,
Ngitung pelayune dino ketepengan,
Ning ndhuwure, bumi iki
Isun leles, upo siji-siji..

reff :
Adus keringet, yo wis sun lakoni
Kanggo nyambung, tali penguripan
Selulupan, ono ring njerone bengi
Panase serngenge, sing dadi paran
Raino sun dade’aken bengi,
Bengi yo wis, sun gawe raino
Kanggo leles upo, leles sabendino..
Isun leles upo, leles sedino-dino..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Pngjki1bcDU

[ver: lyric]
[id: zboochsn]
[ar: Momo Kepus]
[ti: Leles Upo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:16]
[00:01.37]Leles Upo
[00:04.37]Versi : Momo Kepus
[00:07.37][00:39.06][01:08.04][01:37.09][02:19.47][02:48.43][03:17.68][04:13.36]
[00:10.71][01:40.09][03:20.68]***
[00:11.71][01:41.09][03:21.68]**
[00:12.71][01:42.09][03:22.68]*
[00:13.71]Seliweran ngabeti polahe dunyo,
[00:18.28]Metani angen-angen muputi rejeki,
[00:22.57]Nggelibet ring sawerane dalan dowo,
[00:26.75]Sak adohe lurung-lurung sing jangkahi,
[00:30.95]Ning ngisore, langit iki..
[00:35.06]Isun leles, upo siji-siji..
[00:43.11][02:22.99]Leles upo iki gendhinge jare paman,
[00:47.16][02:27.55]Gendhinge wong cilik yo kang keleleran,
[00:51.77][02:31.93]Sabendino uripe takal-takalan,
[00:55.81][02:36.07]Ngitung pelayune dino ketepengan,
[01:00.08][02:40.15]Ning ndhuwure, bumi iki..
[01:04.07][02:44.46]Isun leles, upo siji-siji..
[01:11.09]==leles upo, momo kepus==
[01:43.09][03:23.68]Adus keringet, yo wis sun lakoni
[01:48.20][03:28.23]Kanggo nyambung, tali penguripan
[01:52.09][03:32.42]Selulupan ono ring njerone bengi,
[01:56.34][03:36.68]Panase serngenge, sing dadi paran
[02:00.22][03:40.65]Raino sun dade’aken bengi,
[02:04.92][03:44.95]Bengi yo wis, sun gawe raino
[02:08.77][03:49.20]Kanggo leles upo, leles sabendino..
[02:51.55]==momo kepus, leles upo==
[04:01.39]Isun leles upo, leles sedino-dino..

Advertisements

Mong Pait

Ciptaan: Rinanto
Vokal : Iin Inova
Produksi : ??

DASAR LANANG, MATA KERANJANG, TINGKAE SEWENANG-WENANG
NGAJAK KENAL KAYA BRANDAL, MAT PECI DINGGO KADIRAN
DURUNG KELING, YEN UMUR SEDELAT MANING
WONG WIS TUA, TINGKAE SELEWA-LEWA..

DANDAN KEREN, GAYA NYENTRIK, BOLAK-BALIK PASANG AKSI
JAWIL MANA JAWIL MENE, SI TUA AKEH TINGKAE
DURUNG KELING, YEN UMUR SEDELAT MANING
WONG WIS TUA, TINGKAE SELEWA-LEWA..

reff :
ORA NYANGKA NING UMAH PUTU WIS LIMA,
MASIH TANGKRANG-TONGKRONG NING DALAN LURUH SING LEGONG
EMONG BAE SENAJAN AKEH DUITE,
KULA BLI KEGEMBANG NING WONG LANANG HIDUNG BELANG..

DANDAN KEREN, GAYA NYENTRIK, BOLAK-BALIK PASANG AKSI
JAWIL MANA JAWIL MENE, SI TUA AKEH TINGKAE
DURUNG KELING, YEN UMUR SEDELAT MANING
WONG WIS TUA, TINGKAE SELEWA-LEWA..

reff :
ORA NYANGKA NING UMAH PUTU WIS LIMA,
MASIH TANGKRANG-TONGKRONG NING DALAN LURUH SING LEGONG
EMONG BAE SENAJAN AKEH DUITE,
KULA BLI KEGEMBANG NING WONG LANANG HIDUNG BELANG..

DASAR LANANG, MATA KERANJANG, TINGKAE SEWENANG-WENANG
NGAJAK KENAL KAYA BRANDAL, MAT PECI DINGGO KADIRAN
DURUNG KELING, YEN UMUR SEDELAT MANING
WONG WIS TUA, TINGKAE SELEWA-LEWA..

DANDAN KEREN, GAYA NYENTRIK, BOLAK-BALIK PASANG AKSI
JAWIL MANA JAWIL MENE, SI TUA AKEH TINGKAE
DURUNG KELING, YEN UMUR SEDELAT MANING
WONG WIS TUA, TINGKAE SELEWA-LEWA..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Q4Us6j_88_I

[ver: lyric]
[id: awwzcasn]
[ar: Iin Inova]
[ti: Mong Pait]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:40]
[00:01.32]MONG PAIT
[00:24.32]Versi : Iin Inova
[00:27.32][00:56.06][01:28.75][02:02.40][02:43.78][03:17.61][03:33.72][03:58.49][04:31.46]
[00:30.32][01:48.85][03:04.08]***
[00:31.32][01:49.85][03:05.08]**
[00:32.32][01:50.85][03:06.08]*
[00:33.24][03:36.11]DASAR LANANG, MATA KERANJANG,
[00:36.13][03:38.55]TINGKAE SEWENANG-WENANG,
[00:38.76][03:41.33]NGAJAK KENAL KAYA BRANDAL,
[00:41.22][03:43.74]MAT PECI DINGGO KADIRAN,
[00:45.94][03:48.28]DURUNG KELING, YEN UMUR SEDELAT MANING
[00:50.27][03:53.27]WONG WIS TUA, TINGKAE SELEWA-LEWA..
[01:05.23][02:20.56][04:08.50]DANDAN KEREN, GAYA NYENTRIK,
[01:08.35][02:23.32][04:11.27]BOLAK-BALIK PASANG AKSI,
[01:11.07][02:26.23][04:13.91]JAWIL MANA JAWIL MENE,SI TUA AKEH TINGKAE
[01:17.82][02:32.90][04:20.45]DURUNG KELING, YEN UMUR SEDELAT MANING
[01:22.98][02:38.39][04:25.88]WONG WIS TUA, TINGKAE SELEWA-LEWA..
[01:51.85][03:07.08]ORA NYANGKA NING UMAH PUTU WIS LIMA,
[01:56.77][03:11.86]MASIH TANGKRANG-TONGKRONG–
[01:58.64][03:13.80]NING DALAN LURUH SING LEGONG..
[02:08.38][03:23.44]EMONG BAE SENAJAN AKEH DUITE,
[02:13.55][03:28.75]KULA BLI KEGEMBANG–
[02:15.46][03:30.59]NING WONG LANANG HIDUNG BELANG..

Pring Kuning

Ciptaan : ??
Vokal : Indri
Produksi : Sangkuriang Ent.

Opo sliramu ra pirso,
Jroning ati, isih ono tresno
Opo sliramu ra kroso,
Kangenku dak, tanpo upomo..

Tanggal songolas sasi telu,
Gawe kangen, rasaning atiku
Yen wengi ra biso turu,
Tansah kelingan siro wong bagus..

Aku ora bakal lali,
Naliko sliramu pamit bali,
Udan deres sing njalari,
Nganti aku, ngenes jroning ati..

Pring kuning dadi saksi,
Ono ngendat, deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti,
Yen pring kuning, gawe kangening ati..

reff :
kembali ke atas..opo sliramu ra…
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyric]
[id: nwkwccsn]
[ar: Indri]
[ti: Pring Kuning]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:16]
[00:01.25]Pring Kuning
[00:21.25]Versi : Indri
[00:24.25][01:43.05][02:09.76][04:12.68]
[00:27.25][02:32.60]***
[00:28.25][02:33.60]**
[00:29.25][02:34.60]*
[00:30.45][02:35.60]Opo sliramu ra pirso,
[00:34.89][02:40.36]Jroning ati, isih ono tresno
[00:42.72][02:47.62]Opo sliramu ra kroso,
[00:47.40][02:52.83]Kangenku dak, tanpo upomo..
[00:53.46][03:00.21]Tanggal songolas sasi telu,
[00:59.62][03:04.76]Gawe kangen, rasaning atiku
[01:06.57][03:11.35]Yen wengi ra biso turu,
[01:11.17][03:17.12]Tansah kelingan siro wong bagus..
[01:19.51][03:24.79]Aku ora bakal lali,
[01:23.56][03:29.37]Naliko sliramu pamit bali,
[01:31.28][03:37.00]Udan deres sing njalari,
[01:36.44][03:41.45]Nganti aku, ngenes jroning ati..
[01:46.68][03:48.59]Pring kuning dadi saksi,
[01:51.24][03:53.89]Ono ngendat, deso purwosari
[01:58.55][04:00.39]Opo sliramu ra ngerti,
[02:03.65][04:06.18]Yen pring kuning, gawe kangening ati..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wN1gTDCFbfk

Lintang Wulan

Hj Aas Rolani_1
Versi: Hj. Aas Rolani

Kaya nangis, sejeroning ati
Banyu mata, sampe mbrebes mili
Sun kelingan, awan lan bengi
Mikiri, sang pujaan ati..

Sumpah layak, rela bagen mati
Tenimbang urip, ora dadi siji
Lintang wulan, sing dadi saksi
Lamon kula, sulaya janji..

reff :
Oh kekasih, pujaan ning ati
Ora kuat, sun ditinggal kari
Cuma kakang, sing dadi idaman
Ora bakal, sun demen wong liyan..

Lk :
Duh aduh sayang, ja ragu lan bimbang
Kakang pasti eman, sampe akhir jaman..

Sumpah layak, rela bagen mati
Tenimbang urip, ora dadi siji
Lintang wulan, sing dadi saksi
Lamon kula, sulaya janji..

reff :
Oh kekasih, pujaan ning ati
Ora kuat, sun ditinggal kari
Cuma kakang, sing dadi idaman
Ora bakal, sun demen wong liyan..

Lk :
Duh aduh sayang, ja ragu lan bimbang
Kakang pasti eman, sampe akhir jaman..

Kaya nangis, sejeroning ati
Banyu mata, sampe mbrebes mili
Sun kelingan, awan lan bengi
Mikiri, sang pujaan ati..
————–
[ver: lyric]
[id: swzqcssn]
[ar: Aas Rolani]
[ti: Lintang Wulan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:32]
[00:01.92]Lintang Wulan
[00:46.92]Versi : Hj. Aas Rolani
[00:49.92][01:19.21][01:54.99][02:23.51][03:31.94][04:01.09][05:09.99]
[00:52.92][02:26.51][04:04.09]***
[00:53.92][02:27.51][04:05.09]**
[00:54.92][02:28.51][04:06.09]*
[00:55.16][04:45.68]Kaya nangis, sejeroning ati
[01:00.87][04:51.68]Banyu mata, sampe mbrebes mili
[01:07.48][04:58.15]Sun kelingan, awan lan bengi
[01:13.24][05:04.04]Mikiri, sang pujaan ati..
[01:31.03][03:08.63]Sumpah layak, rela bagen mati
[01:36.51][03:14.36]Tenimbang urip, ora dadi siji
[01:42.78][03:20.35]Lintang wulan, sing dadi saksi
[01:48.00][03:26.52]Lamon kula, sulaya janji..
[01:57.51]==aas rolani, lintang wulan==
[02:29.51][04:07.09]Oh kekasih, pujaan ning ati
[02:35.33][04:12.65]Ora kuat, sun ditinggal kari
[02:41.78][04:19.41]Cuma kakang, sing dadi idaman
[02:48.56][04:25.64]Ora bakal, sun demen wong liyan..
[02:55.38][04:32.24]Lk:Duh aduh sayang, ja ragu lan bimbang
[03:01.33][04:38.72]Lk:Kakang pasti eman, sampe akhir jaman..
[03:34.09]==lintang wulan, aas rolani==
————
Preview:

Pipo Londo

Ciptaan : ??
Vokal : Waljinah
Produksi : CMO & GNP

Pr :
Mas.., timun diiris-iris
Ojo nglamun, ojo nglamun ra wis-wis
Kecipir, kecipir dipangan luwak
Yen dipikir, dipikir, ngrusakke awak..

Mas.., gethuk opo opo telo
Yen ra pethuk, yen ra pethuk ojo gelo
Mikul suket yo mas yo, ilang taline
Yen tresno banget eh pancen, angel laline..

Lk : Pipo londo, utang gethuk opo nyaur telo, dik..
Pr : Tiwas methuk, sing dipethuk ra sido teko..
Lk : Pipo londo, ngenam pandan digawe kloso, dik..
Pr : Tiwas dandan, jebul ning ati nelongso..

Pr :
Mas.., jambu opo opo jeruk
Yen ra ketemu, ra ketemu mbok ojo ngamuk
Ketimun, ketimun dinggo rujak’an
Timbang nglamun yo mas yo, ayo guyonan..

reff :
kembali ke bait-2..mas, gethuk opo opo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HSxHwCf7JuI

[ver: lyric]
[id: wnpwswsn]
[ar: Waljinah]
[ti: Pipo Londo]
[al: Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:33]
[00:01.53]Pipo Londo
[00:01.53]Versi : Waljinah
[00:01.53][01:37.96][02:10.41][03:26.81][04:31.10]
[00:01.53][02:33.48]***
[00:01.53][02:34.48]**
[00:01.53][02:35.48]*
[00:21.78]Mas.., timun diiris-iris
[00:28.09]Ojo nglamun, ojo nglamun ra wis-wis
[00:34.28]Kecipir, kecipir, dipangan luwak
[00:40.97]Yen dipikir, dipikir, ngrusakke awak..
[00:47.47][02:36.48]Mas.., gethuk opo opo telo
[00:53.52][02:41.81]Yen ra pethuk, yen ra pethuk ojo gelo
[01:00.02][02:48.19]Mikul suket yo mas yo, ilang taline
[01:06.65][02:55.25]Yen tresno banget eh pancen, angel laline..
[01:12.46][03:01.62][03:59.00][04:25.91]Lk:(Pipo londo, utang gethuk opo nyaur telo,dik..)
[01:18.96][03:07.93][04:05.52]Tiwas methuk, sing dipethuk ra sido teko..
[01:25.46][03:14.18][04:11.10]Lk:(Pipo londo, ngenam pandan digawe kloso,dik..)
[01:31.84][03:20.81][04:18.22]Tiwas dandan, jebul ning ati nelongso..
[01:45.03][03:34.50]Mas.., jambu opo opo jeruk
[01:50.22][03:39.50]Yen ra ketemu, ra ketemu mbok ojo ngamuk
[01:57.72][03:45.87]Ketimun, ketimun, dinggo rujak’an
[02:04.09][03:52.70]Timbang nglamun yo mas yo, ayo guyonan..

Jago Kluruk

Ciptaan : ??
Vokal : Okta
Produksi : MTSN Sidoharjo

Wis wayah esuk, jagone kluruk
Rame swarane, pathing kemrusuk
Aduh seneng ee, sedulur tani
Bebarengan, mudhun nandur pari..

Srengenge nyunar, ngulon parane
Manuke ngoceh, ono wit-witan
Pathing cemruit, seneng atine
Katon asri, dunyo sak isine..

Wis wayah esuk, jagone kluruk
Rame swarane, pathing kemrusuk
Aduh seneng ee, sedulur tani
Bebarengan, mudhun nandur pari..

reff :
kembali ke atas..wis wayah esuk..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ksvNMl1zahI

[ver: lyric]
[id: bullswsn]
[ar: Okta]
[ti: Jago Kluruk]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:08]
[00:01.84]Jago Kluruk
[00:22.84]Versi : Okta
[00:25.84][01:46.37][03:25.43][05:05.62]
[00:28.84][02:07.00][03:47.06]***
[00:29.84][02:08.00][03:48.06]**
[00:30.84][02:09.00][03:49.06]*
[00:31.55][01:21.87][02:10.49][03:00.86][03:50.06][04:39.19]Wis wayah esuk, jagone kluruk
[00:38.48][01:26.93][02:17.49][03:07.11][03:56.68][04:46.18]Rame swarane, pathing kemrusuk
[00:44.67][01:34.12][02:23.67][03:13.05][04:02.29][04:52.37]Aduh seneng ee, sedulur tani
[00:50.61][01:40.25][02:29.67][03:19.18][04:08.67][04:58.49]Bebarengan, mudhun nandur pari..
[00:57.05][02:36.04][04:15.17]Srengenge nyunar, ngulon parane
[01:03.30][02:42.30][04:21.23]Manuke ngoceh, ono wit-witan
[01:09.49][02:48.30][04:27.74]Pathing cemruit, seneng atine
[01:15.62][02:54.67][04:33.61]Katon asri, dunyo sak isine..

Lelagon Jago Kluruk

Ciptaan: Ki Narto Sabdo
Vokal : Sinden
Produksi : Dasa Studio

U u uuuu’, u u uuuu’
Melung amelung tumelung jagone kluru’,
Esthane lir celuk-celuk,
Wayahe iki, wis bangun esuk
Petog-petog keblak meti’i,
Ku ku kluru’ jagone kluru’,
A ngajak rowange, manuk rame ocehe
Manuk sriti nyamberi,
Thilang ngadang engkuk manthuk keling keling,
Banyak nglangak njempling-njempling
Doro mbekur kutut manggung a ngegongi,
Yo ayo.. tangi, nuli miwiti
Nyambut gawe hanetepi kwajibane ..

reff :
kembali ke atas..melung amelung tumelung..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8vUM7x0hOlg

[ver: lyiric]
[id: nakiszsn]
[ar: Sinden]
[ti: Lelagon Jago Kluruk]
[al: Gending]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:10]
[00:01.95]Lelagon Jago Kluruk
[00:49.95]Versi : Gending
[00:52.95][02:22.28][04:14.85][06:07.77]
[00:55.95][02:49.69][04:41.07]***
[00:56.95][02:50.69][04:42.07]**
[00:57.95][02:51.69][04:43.07]*
[00:58.15][02:52.69][04:44.07]U u uuuu’, u u uuuu’
[01:10.33][03:03.13][04:54.19]Melung amelung tumelung jagone kluru’,
[01:18.33][03:11.25][05:03.01]Esthane lir celuk-celuk,
[01:22.27][03:15.38][05:06.76]Wayahe iki, wis bangun esuk
[01:29.65][03:22.94][05:14.14]Petog-petog keblak meti’i,
[01:36.90][03:30.07][05:20.07]Ku ku kluru’ jagone kluru’,
[01:42.52][03:35.82][05:26.33]A ngajak rowange, manuk rame ocehe
[01:49.09][03:42.32][05:32.33]Manuk sriti nyamberi,
[01:51.90][03:44.95][05:34.89]Thilang ngadang engkuk manthuk keling keling,
[01:57.84][03:51.20][05:40.20]Banyak nglangak njempling-njempling
[02:02.53][03:55.39][05:44.64]Doro mbekur kutut manggung a ngegongi,
[02:08.40][04:01.57][05:50.27]Yo ayo.. tangi.., nuli miwiti
[02:11.84][04:04.85][05:53.14]Nyambut gawe hanetepi kwajibane ..