Ngerandu

Versi: Mia MS

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

reff :
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *