Wis Kadhung

Versi: Mansur Daniel

PUCUK PUCUKE CEMORO, EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN
PUCUK PUCUKE PERKORO, GORO-GORONE YO MUNG SEPELE
GENDHING ONO LARASE, WIS NYANDHING SING ONO BENERE
GULO SING ONO KOPINE, GAWE GELO SING ONO JALARANE..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

reff :
PUCUK PUCUKE CEMORO, EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN
PUCUK PUCUKE PERKORO, GORO-GORONE YO MUNG SEPELE
GENDHING ONO LARASE, WIS NYANDHING SING ONO BENERE
GULO SING ONO KOPINE, GAWE GELO SING ONO JALARANE..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *