Panen

Panen, (Sang Genjah Arum)
Versi: Unknown Artist

Duh…senenge..,
sang genjah arum, kuning semeringah..
Paman tani.., girang gemuyu,
ring tengah galengan..

Ngudang tembang,
tembange lare, lare kang angon..
Manuke semelambar,
koyo koyo, kudu milu mangan..

Wayah panen..,
hang teko iku kang dienteni..
Sing percumah..,
ulie tandang, gawe nelongso?..

Raino lan bengi..,
sing lali ndungo nong hang kuoso..
Jo sampek rusak parine,
myakne akeh ulie panene..

reff :
Bibik tani..,
sing lali nggowo nyangking bontotan..
Kanggo wayah bedhug,
paman tani podo bareng mangan..

Mesem gemuyu..,
ndeleng parine, wis wayah panen..
Jo kesusu muleh..,
ayo podo nggetaki manuke..

Duh…senenge..,
sang genjah arum, kuning semeringah..
Paman tani.., girang gemuyu,
ring tengah galengan..

Ngudang tembang,
tembange lare, lare kang angon..
Manuke semelambar,
koyo koyo, kudu milu mangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *