Nasibku

Versi: Dimas Tedjo

Opo atimu digawe soko watu,
Opo batinmu ketutupan gunung sewu,
Biyen kowe kondo, mung aku sing mbok tresno
Nora bakal ono tresnane wong liyo..

Remuk atiku ajuring uripku,
Tak gowo nganti pungkasing umurku,
Loro aku loro, gelo atiku gelo
Nyatane saiki dadine cidro..

reff :
Mesem ngguyu jroning uripmu,
Udan eluh ning pipiku,
Seneng bungah njero atimu,
Nangis lan njerit jroning dodhoku..

Ora ngiro aku ra ngiro,
Mbiyen seneng dadi nelongso,
Manis janji mung ono lambe,
Saiki pahit dadine..

reff :
Remuk atiku ajuring uripku,
Tak gowo nganti pungkasing umurku,
Loro aku loro, gelo atiku gelo
Nyatane saiki dadine cidro..

reff :
Mesem ngguyu jroning uripmu,
Udan eluh ning pipiku,
Seneng bungah njero atimu,
Nangis lan njerit jroning dodhoku..

Ora ngiro aku ra ngiro,
Mbiyen seneng dadi nelongso,
Manis janji mung ono lambe,
Saiki pahit dadine..

Ora ngiro tegane roso atimu,
Tanpo pamit lan kabar, medhot tresnamu
Tangis amung tangis, tak lilakke awakmu
Koyo ngene lelakon urip nasibku
Nasibku…, nasibku.., nasibku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *