Endahing Kasmaran

Versi : Artis Cindelaras

MEMANISMU ALELIWUH,
JRONING ATI ANUNGGU SLIRAMU..
TAN COBA MARANG BATINKU,
AWIT AMUNG NGRERIDHU ATIKU..

PINDANE SEKAR MEWANGI,
AKU KEMBANG ANGISEP MADUMU..
MUGI DADI KASUNYATAN,
AWIT IKU ENDAHING KASMARAN..

DEDEP IDEM PANGARATRI JRONING ATI
MUNG ANGANTI-ANTI..
KELO ELO YO BO BROTO,
PANYUWUNKU LULUS ANGREMBOKO..

GANDHES LUWES MERAK ATI,
ENDAHING BUSONO KATON ASRI..
BISO CAWIS LAN LELADI,
PRATANDHANE MANTEP JRONING ATI..

reff:
MEMANISMU ALELIWUH,
JRONING ATI ANUNGGU SLIRAMU..
TAN COBA MARANG BATINKU,
AWIT AMUNG NGRERIDHU ATIKU..

PINDANE SEKAR MEWANGI,
AKU KEMBANG ANGISEP MADUMU..
MUGI DADI KASUNYATAN,
AWIT IKU ENDAHING KASMARAN..

DEDEP IDEM PANGARATRI JRONING ATI
MUNG ANGANTI-ANTI..
KELO ELO YO BO BROTO,
PANYUWUNKU LULUS ANGREMBOKO..

GANDHES LUWES MERAK ATI,
ENDAHING BUSONO KATON ASRI..
BISO CAWIS LAN LELADI,
PRATANDHANE MANTEP JRONING ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *