Demen Bapane

Versi: Sri Avista

Duh kaya kenen, temen rasane
Demen wong lanang, apa tambane..

Senajan kakang, wis due rabi
Nanging sun cinta, setengah mati
Duh kaya kenen..

reff:
Jare wong ngomong, ana rabine
Tapi sun demen lakine..
Jare wong ngomong, akeh anake
Tapi sun demen bapane..

Duh kaya kenen, temen rasane
Demen wong lanang, apa tambane..

Senajan kakang, wis due rabi
Nanging sun cinta, setengah mati
Duh kaya kenen..

reff:
Jare wong ngomong, ana rabine
Tapi sun demen lakine..
Jare wong ngomong, akeh anake
Tapi sun demen bapane..

Duh kaya kenen, temen rasane
Demen wong lanang, apa tambane..

Senajan kakang, wis due rabi
Nanging sun cinta, setengah mati
Duh kaya kenen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *