Pungkasane

Versi: Diva Rossa

Pungkas, pungkasane, awak isun yo kapusan
Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..

Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
Seprono-seprene riko, yo mung gawe-gawe

Ngomong welas, ngomong sayang, yo mung sandiworo
Apuwo awak isun, kari gampang percoyo..

reff:
Wis kadhung sun pasrahno,
Paran bain hang sun duweni,
Tega tegane riko ngapusi,
Lan suloyo janji..

Serto kabeh wis entek,
Lan sun sing duwe paran-paran,
Seru entenge lamben riko,
Ngomong putus tanpo alasan
Seperene.., sing ono kabare..

Pungkas, pungkasane, awak isun yo kapusan
Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..

Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
Seprono-seprene riko, yo mung gawe-gawe

Ngomong welas, ngomong sayang, yo mung sandiworo
Apuwo awak isun, kari gampang percoyo..

reff:
Wis kadhung sun pasrahno,
Paran bain hang sun duweni,
Tega tegane riko ngapusi,
Lan suloyo janji..

Serto kabeh wis entek,
Lan sun sing duwe paran-paran,
Seru entenge lamben riko,
Ngomong putus tanpo alasan
Seperene.., sing ono kabare..
Seperene.., sing ono kabare..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *