Ketek Boyong

Versi: Rini Cholista

Idih, kakang teka maning
Kalem kakang ora isin,
Kakang moyok wis entok enting,
Angger kakang, mareki maning..

Apa kakang ora wirang,
Kakang ngomong pepungkasan
Ibarat idu wis dibuang,
Kenangapa, didilat maning
Idih, kakang teka maning..

reff:
Ketek boyong ning pekarangan,
Kakang ngomong wis blaratan
Aja gampang ngejak pegatan,
Ari kakange masih doyan..

Kakang lanang getas talake,
Ngomong pegat go ning lambe,
Ora mikir ning mengkone,
Bokat masih, ana jodone..

Apa kakang ora wirang,
Kakang ngomong pepungkasan
Ibarat idu wis dibuang,
Kenangapa, didilat maning
Idih, kakang teka maning..

reff:
Ketek boyong ning pekarangan,
Kakang ngomong wis blaratan
Aja gampang ngejak pegatan,
Ari kakange masih doyan..

Kakang lanang getas talake,
Ngomong pegat go ning lambe,
Ora mikir ning mengkone,
Bokat masih, ana jodone..

Idih, kakang teka maning
Kalem kakang ora isin,
Kakang moyok wis entok enting,
Angger kakang, mareki maning
Idih, kakang teka maning..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *