Kangen Banyuwangi

Versi : Reny Farida

Wis pirang minggu lawase,
Sing tau sun sambang..
Yo wis pirang panenan suwene,
Sun nyonggo angenan..

Nong gandane saking njah arum,
nong cemese selendang kawung..
Hang meruhi hang nyangkungi,
kakang embok adik lan isun..

reff:
Wis pirang minggu lawase,
Sing tau sun sambang..
Yo wis pirang panenan suwene,
Sun nyonggo angenan..
Cemeh lawase sing tau ngganteni,
Nggawe mrinane ati iki..

Monggo isun urip mulyo,
Duwe nomo duwe rego..
Sing kiro lilo madato lego
Kadhung durung ndepani riko..

He.., blambangan..
He.., banyuwangi..
He.., blambangan..
He.., pucuk wetan..

reff:
Cemeh lawase sing tau ngganteni,
Nggawe mrinane ati iki..

Monggo isun urip mulyo,
Duwe nomo duwe rego..
Sing kiro lilo madato lego
Kadhung durung ndepani riko..

He.., blambangan..
He.., banyuwangi..
He.., blambangan..
He.., pucuk wetan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *