Bojo Loro (cici shahita)


Cici-Shahita_3
Versi: Cici Shahita

Abang biru lampu neng disco,
Awak kuru mas mikir bojo loro..
Bojo sing enom njaluk disayang,
Sing tuwo njur wegah ditinggal..

Sirah mumet ora biso turu,
Andum tresno ugo andum wektu..
Mikir butuhe mikir blanjane,
Njur saiki bingung atine..

Telung ndino mulih rono,
Telung ndino bali neng kene..
Sing sedino kanggo sopo,
Sing sedino kanggo wong liyo..

reff:
Abang biru lampu neng disco,
Awak kuru mas mikir bojo loro..
Bojo sing enom njaluk disayang,
Sing tuwo njur wegah ditinggal..

Sirah mumet ora biso turu,
Andum tresno ugo andum wektu..
Mikir butuhe mikir blanjane,
Njur saiki bingung atine..

Telung ndino mulih rono,
Telung ndino bali neng kene..
Sing sedino kanggo sopo,
Sing sedino kanggo wong liyo..
Sing sedino kanggo wong liyo..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Cici Shahita]
[ti: Bojo Loro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:02]
[id: bvzubssp]
[00:00.02]Bojo Loro
[00:00.02]by: Cici Shahita
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.32]Abang biru
[00:34.87]lampu neng disco,
[00:39.06]Awak kuru mas
[00:41.01]mikir bojo loro..
[00:46.69]Bojo sing enom
[00:49.37]njaluk disayang,
[00:54.19]Sing tuwo njur
[00:55.48]wegah ditinggal..
[01:00.76]Sirah mumet
[01:02.68]ora biso turu,
[01:07.57]Andum tresno
[01:08.80]ugo andum wektu..
[01:14.26]Mikir butuhe
[01:17.99]mikir blanjane,
[01:22.26]Njur saiki
[01:23.25]bingung atine..
[01:29.14]Telung ndino
[01:32.05]mulih rono,
[01:36.39]Telung ndino
[01:37.85]bali neng kene..
[01:43.10]Sing sedino
[01:46.19]kanggo sopo,
[01:50.70]Sing sedino
[01:51.84]kanggo wong liyo..
[01:55.83]
[01:58.33]=bojo loro,cici shahita=
[02:20.33]
[02:23.33]>>>
[02:24.33]>>
[02:25.33]>
[02:26.33]Abang biru
[02:27.27]lampu neng disco,
[02:31.83]Awak kuru mas
[02:33.65]mikir bojo loro..
[02:39.34]Bojo sing enom
[02:42.03]njaluk disayang,
[02:46.71]Sing tuwo njur
[02:47.90]wegah ditinggal..
[02:54.34]Sirah mumet
[02:55.59]ora biso turu,
[03:00.09]Andum tresno
[03:01.85]ugo andum wektu..
[03:07.59]Mikir butuhe
[03:10.42]mikir blanjane,
[03:15.10]Njur saiki
[03:15.73]bingung atine..
[03:21.85]Telung ndino
[03:24.47]mulih rono,
[03:29.22]Telung ndino
[03:30.55]bali neng kene..
[03:35.91]Sing sedino
[03:38.68]kanggo sopo,
[03:43.03]Sing sedino
[03:44.50]kanggo wong liyo..
[03:49.86]Sing sedino
[03:51.56]kanggo wong liyo..
[03:56.56]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s