Bojo Loro (cici shahita)

Versi: Cici Shahita

Abang biru lampu neng disco,
Awak kuru mas mikir bojo loro..
Bojo sing enom njaluk disayang,
Sing tuwo njur wegah ditinggal..

Sirah mumet ora biso turu,
Andum tresno ugo andum wektu..
Mikir butuhe mikir blanjane,
Njur saiki bingung atine..

Telung ndino mulih rono,
Telung ndino bali neng kene..
Sing sedino kanggo sopo,
Sing sedino kanggo wong liyo..

reff:
Abang biru lampu neng disco,
Awak kuru mas mikir bojo loro..
Bojo sing enom njaluk disayang,
Sing tuwo njur wegah ditinggal..

Sirah mumet ora biso turu,
Andum tresno ugo andum wektu..
Mikir butuhe mikir blanjane,
Njur saiki bingung atine..

Telung ndino mulih rono,
Telung ndino bali neng kene..
Sing sedino kanggo sopo,
Sing sedino kanggo wong liyo..
Sing sedino kanggo wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *