Muliyo

Versi: Ita Ananta

Kangene,
Kangene ati kari temenanan..
Koyo koyo sing keneng ditahan,
Sing keneng ditahan eman..

Serange,
Serang kepingine ketemu demenan..
Mulo lawas sing tau disambang,
Sing tau dikudang kembang..
Sampek awak sungkan paran paran..

Nang umah sing betah,
Pingin ketemu riko..
Janjine riko menyang sedelo,
gok sing ono teko..
Suwe-suwe isun yoro isin,
Omonge tonggo..

Kadung riko magih duwe roso,
Age muliyo..
Muliyo, age muliyo
Yoro mung riko,
Keneng dienggo tombo..

reff:
Kangene,
Kangene ati kari temenanan..
Koyo koyo sing keneng ditahan,
Sing keneng ditahan eman..

Serange,
Serang kepingine ketemu demenan..
Mulo lawas sing tau disambang,
Sing tau dikudang kembang..
Sampek awak sungkan paran paran..

Nang umah sing betah,
Pingin ketemu riko..
Janjine riko menyang sedelo,
gok sing ono teko..
Suwe-suwe isun yoro isin,
Omonge tonggo..

Kadung riko magih duwe roso,
Age muliyo..
Muliyo, age muliyo
Yoro mung riko,
Keneng dienggo tombo..

Muliyo, age muliyo
Yoro mung riko,
Keneng dienggo tombo..
Keneng dienggo tombo..
Keneng dienggo tombo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *