Muliyo

Versi: Ita Ananta

Kangene, kangene ati kari temenanan
Koyo koyo, sing keneng ditahan
Sing keneng ditahan eman

Serange, serang kepingine ketemu demenan
Mulo lawas, sing tau disambang
Sing tau, dikudang kembang

Sampek awak sungkan paran paran
Nang umah sing betah, pingin ketemu riko
Janjine riko menyang sedelo, gok sing ono teko
Suwe-suwe isun yoro isin, omonge tonggo

Kadung riko magih duwe roso, age muliyo
Muliyo, age muliyo
Yoro mung riko,
Keneng dienggo tombo

reff:
Kangene, kangene ati kari temenanan
Koyo koyo, sing keneng ditahan
Sing keneng ditahan eman

Serange, serang kepingine ketemu demenan
Mulo lawas, sing tau disambang
Sing tau, dikudang kembang

Sampek awak sungkan paran paran
Nang umah sing betah, pingin ketemu riko
Janjine riko menyang sedelo, gok sing ono teko
Suwe-suwe isun yoro isin, omonge tonggo

Kadung riko magih duwe roso, age muliyo
Muliyo, age muliyo
Yoro mung riko,
Keneng dienggo tombo

Muliyo, age muliyo
Yoro mung riko,
Keneng dienggo tombo,
Keneng dienggo tombo,
Keneng dienggo tombo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *