Kesengsem (Gulu Pedhot Banyuwangian)

(Gulu Pedhot Banyuwangian)
Versi: Iis Famelia ft. Yon’s DD

Lk:
Dudu watu hang diarani pasir,
Watu kambang keli ono ring pinggir..
Buru ketemu awak langsung ngesir,
Gelibegan koyo kilangan pikir..

Pr:
Uwit kelopo arane gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino isun sing biso turu,
Demen riko ngomong using kewetu..

reff:
Lk:
Aring aring mbakar gedhang campur sawi,
Sampek gering ulihe isun mikiri..
Gedhang sobo sak curung dipangan codhot,
Timbang wurung angur gulunisun pedhot..

Pr:
Godhong sawi enake urapan klopo,
Ati iki ugo yo mung kanggo riko..
Gedhang rojo sak curung dipereteli,
Dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..

reff:
Lk:
Dudu watu hang diarani pasir,
Watu kambang keli ono ring pinggir..
Buru ketemu awak langsung ngesir,
Gelibegan koyo kilangan pikir..

Pr:
Uwit kelopo arane gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino isun sing biso turu,
Demen riko ngomong using kewetu..

reff:
Lk:
Aring aring mbakar gedhang campur sawi,
Sampek gering ulihe isun mikiri..
Gedhang sobo sak curung dipangan codhot,
Timbang wurung angur gulunisun pedhot..

Pr:
Godhong sawi enake urapan klopo,
Ati iki ugo yo mung kanggo riko..
Gedhang rojo sak curung dipereteli,
Dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..

Lk: Timbang wurung angur gulunisun pedhot,
Pr: Dhung sing percoyo bedhahen dodo iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *