Adem Ayem

Versi: Aas Rolani

Masih mending panas gigir,
Dari pada panas pikir
Pribasane aduh kakang,
Wis pegel sun wayuan..

Bagen sora dadi rangda,
Tenimbang digilir cinta,
Senajan langka sing njamin,
Pikirane bli pusing..

reff:
Sing tek pengeni,urip tentrem adem ayem
Percuma yen kawin, kesiksa batin..

Serba dibagi, kasih sayang lan rejeki
Salah setitik wong lanang, sok gampang purik

Bagen sora dadi rangda,
Tenimbang digilir cinta,
Senajan langka sing njamin,
Pikirane bli pusing..

reff :
Sing tek pengeni, urip tentrem adem ayem
Percuma yen kawin, kesiksa batin

Serba dibagi, kasih sayang lan rejeki
Salah setitik wong lanang, sok gampang purik

Masih mending panas gigir,
Dari pada panas pikir,
Pribasane aduh kakang,
Wis pegel sun wayuan..

Bagen sora dadi rangda,
Tenimbang digilir cinta,
Senajan langka sing njamin,
Pikirane bli pusing..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *