Kelabang Dawa Buntute

Versi: Dadang Anesa

Ganteng sih ora bagus sih beli
Tapi nang apa, kakang gawe ngedani
Apa kula dikemat, ati dadi kepikat
Yen nyawang sampean sun bli kuat

Kaya bli betah, meneng ning umah
Resah gelisah, pikiran mana-mana
Kula kaya sekarat, rindu rasane berat
Ning sapa kula arep sesambat

reff:
Kuwayang temen, kula wong demen
Kakang…, ninggalaken
Aduh…, ngenes temen

Ning pribasane, kelabang dawa buntute
Kulane kegembang, ning sapa manute
Awan bengi kelayu, kakang kulane melu

Kaya bli betah, meneng ning umah
Resah gelisah, pikiran mana-mana
Kula kaya sekarat, rindu rasane berat
Ning sapa kula arep sesambat

reff:
Kuwayang temen, kula wong demen
Kakang…, ninggalaken
Aduh…, ngenes temen

Ning pribasane, kelabang dawa buntute
Kulane kegembang, ning sapa manute
Awan bengi kelayu, kakang kulane melu

Ganteng sih ora, bagus sih beli
Tapi nang apa kakang gawe ngedani
Apa kula dikemat, ati dadi kepikat
Yen nyawang sampean sun bli kuat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *