Rangda Taiwan

Versi: Nok neng Sagita

“Duh kang tanto, kulane kangen”
“Ning sampean, sing ana ning taiwan”

Rasa kangen, kula bli kejagan
Bayangane, kakang kaya ning iringan
Kula rindu ora ketahan,
Ning sampean, kula slalu kelingan

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

reff:
Kaya kenen dadi rangda taiwan,
Sabandinane, rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang,
Rasane bli kuat, adoh karo sampean
Duh kakang, kula sayang sampean

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

reff:
Kaya kenen dadi rangda taiwan,
Sabandinane, rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang,
Rasane bli kuat, adoh karo sampean
Duh kakang, kula sayang sampean

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *