Amal Rosuli

Versi: Nok neng Sagita

Cinta seputih kapas,
Batin ning kakang melas
Dilawani sampe pegat karo laki,
Demi kakang kula siap mbelani

Nangis pegel nangise,
Demen wis netep ning ati
Dipikiri kadang lara gawe perih
Kaya ngemek pacut amal rosuli

reff:
Kaya gunung dirubung lumut,
Kula ampun arep manut

Niat kakang kudu yakin,
Kula watir gagal kawin
Laki ganteng wis dibuang,
Bli nyangka demenan gawe wirang

Nangis pegel nangise,
Demen wis netep ning ati
Dipikiri kadang lara gawe perih
Kaya ngemek pacut amal rosuli

reff:
Kaya gunung dirubung lumut,
Kula ampun arep manut

Niat kakang kudu yakin,
Kula watir gagal kawin
Laki ganteng wis dibuang,
Bli nyangka demenan gawe wirang

Cinta seputih kapas,
Batin ning kakang melas
Dilawani sampe pegat karo laki,
Demi kakang kula siap mbelani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *