Bukak Sithik

Versi: Mas Mbolo ft. Romania

Pr :
ping.., poro lan sudo..
sopo ngeping.., itungane dowo..
loro lan telu.., dadine limo..
yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
poro kempit.., dum-dumane ora podo..

Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

reff:
Lk :
DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro
bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo

reff:
Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro

Duet : Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *