Gilar Purworejo

Versi: Wulan Mentari

MALEM MINGGU YO MAS, OJO LALI
TINDHAK MENYANG KUTHO, PURWOREJO
ING ALUN-ALUN NGGO, NGLIPUR ATI
LESEHAN SINAMBI, NGUMBAH MOTO

KATON MEGAH MASJID, KANG MISUWUR
BEDHUGE AGUNG KONDANG KALOKO,
BERSIH INDAH RAPI, AMAN MAKMUR
SESANTINE KUTHO, PURWOREJO

reff :
MIE AYAME, ADUH ENAK RASANE
BAJIGUR KOLANG-KALING, DUH SEGERE
LAYANANE, NYENGSEMAKE
TERTIB AMAN, SARTO TENTREM KAHANANE

SEGO GORENGE, GELO YEN ORA NGRASAKKE
TAMBAH MANTEP, TEMPE GORENG NYAMI’ANE
LAN SINAMBI, MIRENGAKE
PENGAMEN JALANAN, SING MERDU SUARANE

reff :
PURWOREJO KUTHANE BUDHOYO,
AKEH PENINGGALAN, JAMAN KUNO
TOSAN AJI LAN BARANG PUSOKO,
DIJOGO KANGGO ASET NEGORO

AKEH LOKASI, KANGGO WISOTO
GUWO SEPLAWAN LAN, ARTHA TIRTA
PANTAI KETAWANG NING, KIDUL KONO
BETENG PENDHEM, BAGELEN UGO ONO

reff :
WUS MANDIRI, KUTHO KANG TAK TRESNANI
SAYUK RUKUN, BEBARENGAN MBANGUN NEGRI
PURWOREJO, KUTHO ASRI
YEN SINAWANG, TANSAH KATON EDIPENI

BERIMAN SALING NJOGO TOLERANSI,
MADHEP MANTEP, TAQWA NGIBADAH MRING GUSTI
SEMANGATE, TRUS NYAWIJI
PATRIOTIK, JIWANE MBELO PERTIWI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *