Njaluk Sunat

Versi: Didi Kempot

Loro sithik dirasakke penak’e tembe mburine
Loro sithik dirasakke penak’e tembe mburine

Bocah lanang, disunati ojo wedi
Bocah lanang, disunati kudu wani
Wani golek duwek, wani golek bojo
Ning ojo wani karo wongtuwo..

Owek-owek, bayi nangis njaluk opo
Kue gedhang, sing diuleg karo sego
Huhh…

reff :
Kowe pengen njaluk opo,(berguna)
Yen wis mari, kowe pengen-pengen opo,(berguna)
Yen wis penak, kowe pengen-pengen opo,(berguna)
Yen wis duwe, kowe pengen-pengen ngopo,(berguna)
Penak-penak tenan, penak-penak tenan, hu..yo penak tenan

reff :
Bocah lanang, disunati ojo wedi
Bocah lanang, yen wis gede kudu wani
Wani golek duwek, wani golek bojo
Ning ojo wani karo wongtuwo..

Owek-owek, bayi nangis njaluk opo
Kue gedhang, sing diuleg karo sego..
Zuhh…

reff :
Kowe pengen njaluk opo,(berguna)
Yek wis mari, kowe pengen-pengen opo,(berguna)
Yen wis penak, kowe pengen njaluk opo,(berguna)
Yen wis mari, kowe pengen-pengen ngopo,(berguna)
Penak-penak tenan, penak-penak tenan, hu..yo penak tenan
Bocah lanang, disunati ojo wedi
Bocah lanang, yen wis gede kudu wani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *