Entek Duwite

Versi: Mas Irin/Mbolo/Om G

(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

reff:
(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

Tek entek’an duwite, tek entek’an bayarane
Tek entek’an duwite, nggo ning kafe duwite
Tek entek’an duwite, nggo nang sarpem duwite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *