Kewelo Welo

Versi: Mia

Sing koyo bengi iki,
Atinisun kliwat kangen,
Ambi kembange ati
Hang sing ono kabar angine,

Mung dungo hang sun kirim,
Nawi-nawi riko eling
Seru lawase boro,
Kari yo sing ono teko

reff :
Mung rupane ngadep moto, kewelo-welo
Koyo-koyo, riko ono sanding isun
Bisik-bisik, kadung riko arep mulih

Mung dungo hang sun kirim,
Nawi-nawi riko eling
Seru lawase boro,
Kari yo sing ono teko

reff :
Mung rupane ngadep moto, kewelo-welo
Koyo-koyo, riko ono sanding isun
Bisik-bisik, kadung riko arep mulih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *