Pamit Lembur

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Kang Setu f. Titis Alesya
Produksi : ??

Pr :
Pamite kerjo lembur,
Sambat kesel malah bengi ngluyur,
Ra keno dijak akur,
Soyo suwe tambah nglantur
Ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
Esuk teko, awan turu bengi lungo ..

Lk :
Bo…joku paling ayu,
Sabar tenan ora tau nesu,
Nyawang aku mesem ngguyu,
Manja tenan yen tak rayu
Ra diblonjo dicepaki opo-opo,
Penak tenan koyo ning swargo dunyo..

reff :
Lk :
Dasar sugih bondo, ora kurang opo-opo
Ati bungah ra tau duwe perkoro..
Pr :
Pakne ojo ngono, pekewuh tonggo teparu
Wis ra jamane wong umuk, karepe dewe..
Lk :
Ngertimu opo kowe, wong wadon menengo wae
Sing penting kabeh mau bukti nyatane..

reff :
kembali ke atas..pamite kerjo lembur…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FmKujrGlQUY

[ver: lyric]
[ar: Kang Setu]
[ti: Pamit Lembur]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:00]
[00:01.72]Pamit Lembur
[00:24.72]Versi : Kang Setu f. Titis Alesya
[00:27.72]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:30.72][01:03.71][01:36.33][02:31.66][03:25.52][03:58.65][04:53.60]
[00:33.72][01:48.07][02:55.26][04:10.34]@@@
[00:34.72][01:49.07][02:56.26][04:11.34]@@
[00:35.72][01:50.07][02:57.26][04:12.34]@
[00:36.00][02:58.26]pamite kerjo lembur,
[00:38.08][03:01.20]sambat kesel malah bengi ngluyur,
[00:42.96][03:05.16]ra keno dijak akur,
[00:45.46][03:07.89]soyo suwe tambah nglantur..
[00:50.27][03:12.45]ora mblonjo gawe jalaran suloyo,
[00:57.23][03:19.33]esuk teko, awan turu bengi lungo ..
[01:08.03][03:30.77]BO…JOKU PALING AYU,
[01:11.20][03:33.52]SABAR TENAN ORA TAU NESU,
[01:15.51][03:37.77]NYAWANG AKU MESEM NGGUYU,
[01:17.95][03:40.21]MANJA TENAN YEN TAK RAYU..
[01:22.33][03:44.83]RA DIBLONJO DICEPAKI OPO-OPO,
[01:29.45][03:52.02]PENAK TENAN KOYO–
[01:32.21][03:53.97]NING SWARGO DUNYO..
[01:51.07][04:13.34]DASAR SUGIH BONDHO,
[01:53.52][04:15.72]ORA KURANG OPO-OPO,
[01:57.97][04:19.66]ATI BUNGAH RA TAU DUWE PERKORO..
[02:04.63][04:26.56]pakne ojo ngono,
[02:07.14][04:29.60]pekewuh tonggo teparo,
[02:11.54][04:33.66]wis ra jamane wong umuk,
[02:14.21][04:36.48]karepe dewe..
[02:18.20][04:40.47]NGERTIMU OPO KOWE,
[02:20.63][04:43.16]WONG WADON MENENGO WAE,
[02:25.26][04:46.98]SING PENTING KABEH MAU–
[02:27.76][04:49.72]BUKTI NYATANE..

Advertisements

Weruho

Ciptaan : Bambanx Bebok
Vokal : Reny Farida
Produksi : KTW Record

Kanggo hang ring kono, nong jabane kutho
Sun angen-angen nang njero dodo, roso kangen kari nyikso
Biso tah ketemu maning, lawase keliwat sangking
Sun sebut-sebut aran riko, nong ati saben dino..

reff :
Welas isun yo nang riko, ngliwati hang diweruhi
Kangen isun yo nang riko, kangen hang temenanan
Weruho…, ngertio…
Weruho…, rumongso o…

Welas isun yo nang riko, ngliwati hang diweruhi
Kangen isun yo nang riko, kangen hang temenanan
Weruho…, ngertio…
Weruho…, rumongso o…

reff :
Biso tah ketemu maning, lawase keliwat sangking
Sun sebut-sebut aran riko, nong ati saben dino..

reff :
Welas isun yo nang riko, ngliwati hang diweruhi
Kangen isun yo nang riko, kangen hang temenanan
Weruho…, ngertio…
Weruho…, rumongso o…

Welas isun yo nang riko, ngliwati hang diweruhi
Kangen isun yo nang riko, kangen hang temenanan
Weruho…, ngertio…
Weruho…, rumongso o…

Welas isun yo nang riko, ngliwati hang diweruhi
Kangen isun yo nang riko, kangen hang temenanan
Weruho…, ngertio…
Weruho…, rumongso o…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kbQEDx6hL8M

[ver: lyric]
[ar: Reny Farida]
[ti: Weruho]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:25]
[00:01.01]Weruho
[00:24.01]Versi : Reny Farida
[00:27.01][01:02.35][01:35.73][02:42.80][03:13.02][04:13.13][05:20.08][05:50.52][06:22.65]
[00:30.01][02:11.05][03:41.00][04:48.00]@@@
[00:31.01][02:12.05][03:42.00][04:49.00]@@
[00:32.01][02:13.05][03:43.00][04:50.00]@
[00:33.00]Kanggo hang ring kono,
[00:39.57]Nong jabane kutho,
[00:47.38]Sun angen-angen, nang njero dodo
[00:54.76]Roso kangen, kari nyikso..
[01:05.39][03:44.00]Biso tah ketemu maning,
[01:14.29][03:51.63]Lawase keliwat sangking,
[01:20.98][03:58.38]Sun sebut-sebut aran riko,
[01:28.35][04:05.82]Nong ati, saben dino..
[02:14.05][02:44.00][04:51.00][05:21.27][05:51.40]Welas isun yo nang riko,
[02:17.55][02:47.56][04:55.08][05:24.89][05:55.27]Ngliwati hang diweruhi,
[02:21.36][02:51.31][04:59.08][05:29.02][05:58.84]Kangen isun yo nang riko,
[02:25.05][02:55.12][05:02.70][05:32.65][06:02.78]Kangen hang temenanan,
[02:28.49][02:58.43][05:06.52][05:36.30][06:06.21]Weruho…, ngertio…
[02:35.80][03:05.68][05:13.46][05:43.27][06:13.34]Weruho…, rumongso o…

Ngerandu

Ciptaan : Faried DS
Vokal : Mia MS
Produksi : Sandi Record

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

reff :
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TKZ6yp2_rtw

[ver: lyric]
[ar: Mia MS]
[ti: Ngerandu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:58]
[00:01.00]Ngerandu
[00:29.97]Versi : Mia MS
[00:32.97][01:50.89][03:06.03][03:36.03][04:53.77]
[00:35.97][03:39.03]@@@
[00:36.97][03:40.03]@@
[00:37.97][03:41.03]@
[00:38.69][01:15.00]Alum…, kembange alum
[00:47.63][01:24.00]Garing…, yo kepanasan
[00:56.32][01:33.45]Mergo…, wis lawas temenan
[01:04.89][01:42.10]Suwe ngenteni, tekane udan..
[01:55.00][03:42.03]Alum…, kembange alum
[02:03.82][03:50.59]Mergo, lawas sing keneng sangsaman
[02:12.63][03:59.13]Alum…, kembange alum
[02:21.32][04:08.28]Mergo, lawas sing tau disambang..
[02:29.57][02:47.00][04:16.45][04:33.89]Nawi tah embun dalu,
[02:33.57][02:51.00][04:20.76][04:38.01]Hang biso ngademi,
[02:38.04][02:55.27][04:25.04][04:42.26]Myakne sing kari alum,
[02:42.70][03:00.45][04:29.70][04:47.02]Ngerandu tekane banyu..
[03:09.03]==mia ms, ngerandu==

Langit Karo Bumi

Ciptaan : Abung WS
Vokal : Yulia Citra
Produksi : ??

Ibarate langit karo bumi,
Awakku karo sliramu,
Sak umpomone sliramu lintang,
Aku mung isone nyawang..

Mumpung durung nganti getun mburi,
Lalekke wae jenengku,
Tresno kuwi ora amung siji,
Luwih becik golek ganti..

Lilo atiku lilo,
aku ra bakal kuciwo,
Tak dongakke mugo-mugo, oleh jodo
Sing luwih sugih, ayu lan setyo..

Mumpung durung nganti getun mburi,
Lalekke wae jenengku,
Tresno kuwi ora amung siji,
Luwih becik golek ganti..

reff :
Lilo atiku lilo,
aku ra bakal kuciwo,
Tak dongakke mugo-mugo, oleh jodo
Sing luwih sugih, ayu lan setyo..

Ibarate langit karo bumi,
Awakku karo sliramu,
Sak umpomone sliramu lintang,
Aku mung isone nyawang..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pHKQ4nHX8co

[ver: lyric]
[ar: Yulia Citra]
[ti: Langit Karo Bumi]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:46]
[00:01.03]Langit Karo Bumi
[00:16.03]Versi : Yulia Citra
[00:19.03][00:51.39][01:18.95][02:13.09][02:37.41][03:35.14]
[00:22.03][02:38.41]***
[00:23.03][02:39.41]**
[00:24.03][02:40.41]*
[00:25.94][03:09.00]Ibarate langit karo bumi,
[00:32.65][03:14.98]Awakku karo sliramu,
[00:39.72][03:21.70]Sak umpomone sliramu lintang,
[00:45.82][03:28.58]Aku mung isone nyawang..
[00:53.51][01:47.00]Mumpung durung nganti getun mburi,
[01:00.10][01:54.36]Lalekke wae jenengku,
[01:06.76][02:00.83]Tresno kuwi ora amung siji,
[01:13.20][02:07.46]Luwih becik golek ganti..
[01:20.00][02:41.41]Lilo atiku lilo,
[01:26.98][02:47.97]Aku ra bakal kuciwo,
[01:33.00][02:54.66]Tak dongakke mugo-mugo, oleh jodo
[01:41.27][03:02.29]Sing luwih sugih, ayu lan setyo..
[02:16.41]==yulia citra, langit karo bumi==

Wis Kadhung

Ciptaan : Miswandi
Vokal : Mansur Daniel
Produksi : ??

PUCUK PUCUKE CEMORO, EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN
PUCUK PUCUKE PERKORO, GORO-GORONE YO MUNG SEPELE
GENDHING ONO LARASE, WIS NYANDHING SING ONO BENERE
GULO SING ONO KOPINE, GAWE GELO SING ONO JALARANE..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

reff :
PUCUK PUCUKE CEMORO, EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN
PUCUK PUCUKE PERKORO, GORO-GORONE YO MUNG SEPELE
GENDHING ONO LARASE, WIS NYANDHING SING ONO BENERE
GULO SING ONO KOPINE, GAWE GELO SING ONO JALARANE..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN, JEJODOHAN SUWENE SETAUN
BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO, SABENDINO SENENG GAWE GELO
ALI-ALI SING ONO NING DRIJI, ORA NGRESEP NING JERONING ATI
JARE SENENG SEHIDUP SEMATI, JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GBuvtonKJg8

[ver: lyric]
[id: plpkzvsp]
[ar: Mansur Daniel]
[ti: Wis Kadung]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 04:00]
[00:00.84]Wis Kadung
[00:12.84]Versi : Mansur Daniel
[00:15.84][00:56.31][01:32.61][02:25.75][02:59.57][03:35.70]
[00:18.84][01:49.00]***
[00:19.84][01:50.00]**
[00:20.84][01:51.00]*
[00:21.93][01:52.00]PUCUK PUCUKE CEMORO,
[00:25.07][01:55.30]EMBAT MAYUNG DITERAK ANGIN,
[00:30.37][01:59.62]PUCUK PUCUKE PERKORO,
[00:34.30][02:02.93]GORO-GORONE YO MUNG SEPELE..
[00:40.62][02:08.68]GENDHING ONO LARASE,
[00:44.56][02:13.37]WIS NYANDHING SING ONO BENERE,
[00:48.37][02:17.68]GULO SING ONO KOPINE,
[00:52.18][02:21.06]GAWE GELO SING ONO JALARANE..
[00:58.71][02:27.52][03:02.07]WIS KADHUNG RIKO AMBI ISUN,
[01:02.37][02:31.56][03:05.82]JEJODOHAN SUWENE SETAUN,
[01:06.86][02:35.81][03:10.25]BURU NGERTI ISUN AMBI RIKO,
[01:10.48][02:39.44][03:13.75]SABENDINO SENENG GAWE GELO..
[01:15.17][02:44.06][03:18.57]ALI-ALI SING ONO NING DRIJI,
[01:18.67][02:47.63][03:22.07]ORA NGRESEP NING JERONING ATI,
[01:23.11][02:52.00][03:26.57]JARE SENENG SEHIDUP SEMATI,
[01:26.74][02:55.56][03:30.01]JEBULE MUNG NING PUCUKE LATI..

Tek Tuku Talake

Ciptaan: Amin Hermawan
Vokal : Rina Rivana
Produksi : MTR Record/Gita Record

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pkg-UL4D-Mc

[ver: lyric]
[id: szszzasp]
[ar: Rina Rivana]
[ti: Tek Tuku Talake]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:33]
[00:01.58]Tek Tuku Talake
[00:30.58]Versi : Rina Rivana
[00:33.58][00:54.65][01:18.71][01:44.90][02:05.10][03:03.79][03:30.64][03:49.29][04:47.09]
[00:36.58][01:47.90][03:31.64]@@@
[00:37.58][01:48.90][03:32.64]@@
[00:38.58][01:49.90][03:33.64]@
[00:39.39][04:31.21]Ati kerasa larane,
[00:42.58][04:34.47]urip kerasa paite,
[00:45.71][04:37.78]Batin kaya diiris,
[00:49.15][04:41.15]rumah tangga, nyandang tetangis..
[01:03.00][02:47.04]Batur sing olih senenge,
[01:06.00][02:50.42]batur sing olih bungae,
[01:09.46][02:53.61]Kula mung nyandang wirange,
[01:12.84][02:56.98]sengsara, langka tungtunge..
[01:21.90]==tek tuku talake, rina rivana==
[01:50.90][03:34.64]Kang aja nemen-nemen,
[01:53.90][03:37.80]senajan kula sing demen,
[01:57.16][03:41.27]Bli sanggup aduh lara,
[02:00.28][03:44.34]digebugi saban dina..
[02:17.66][04:01.71]Kenang demen wong sejen,
[02:20.85][04:04.72]pikire sampean klalen,
[02:23.78][04:07.83]Wis cukup yen mengkenen,
[02:26.79][04:11.15]tulung kang aja kesuwen..
[02:31.85][04:15.97]Talak sepira larange,
[02:34.79][04:18.90]tek tuku pira regane,
[02:37.97][04:22.05]Tenimbang nambah dosa,
[02:41.28][04:25.47]masih mending kita pisah..
[03:06.64]==rina rivana, tek tuku talake==

Panen Pari

Ciptaan : Miswandi
Vokal : Miswandi
Produksi : ??

Wong tani podho macul, wong wadon podho tandur
Parine subur-subur, manuke mabur-mabur..
Ning kutho rogojampi, jarene tuku klambi
Usume panen pari, yo akeh wong kang rabi..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

ref :
Wong tani podho macul, wong wadon podho tandur
Parine subur-subur, manuke mabur-mabur..
Ning kutho rogojampi, jarene tuku klambi
Usume panen pari, yo akeh wong kang rabi..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8suecMvciwQ

[ver: lyric]
[id: zpznzcsp]
[ar: Miswandi]
[ti: Panen Pari]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:54]
[00:01.06]Panen Pari
[00:09.06]Versi : Miswandi
[00:12.06][00:49.86][01:22.74][01:50.62][02:35.66][03:35.98][04:09.49][04:37.37]
[00:15.06][02:03.47]***
[00:16.06][02:04.47]**
[00:17.06][02:05.47]*
[00:18.64][02:06.47]Wong tani podho macul,
[00:22.10][02:09.84]wong wadon podho tandur,
[00:25.73][02:13.16]Parine subur-subur,
[00:28.98][02:16.54]manuke mabur-mabur..
[00:35.67][02:21.40]Ning kutho rogojampi,
[00:39.11][02:25.10]jarene tuku klambi,
[00:42.42][02:28.35]Usume panen pari,
[00:45.93][02:31.91]yo akeh wong kang rabi..
[00:51.11][02:36.79][03:37.36]Mantene diarak keliling deso,
[00:57.30][02:43.10][03:43.68]Muter-muter karo numpak dokar,
[01:03.87][02:49.91][03:50.67]Tamune wis bengi ra ndang bali,
[01:10.80][02:56.54][03:56.30]Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
[01:17.68][03:03.31][04:03.80]Sing lanang ketok’e methentheng..
[01:23.74][01:31.25][03:10.05][03:16.79][04:10.74][04:17.36]Ono paran.., yo ono paran..
[01:38.18][03:24.19][04:24.24]Dik dik dik, jarene
[01:44.18][03:30.04][04:30.43]Keris isun kecanthol ning geger..