Welas Kang Ilang

Versi: Mia

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo
Masiyo, riko wis ngeliyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *