Kang

Versi: Dian Ratih ft. Dina Ratih

Kang sakat kenal riko, ring pesisir gerajagan
Ati koyo kesengsem, nyawang riko waktu mesem
Sing biso lali, raino lan bengi, keneng setan paran isun iki
Panas adem wis sun rasakeno, koyo keneng ombak segoro

Kang isun sing ngiro, kenal sepisan dadi geredohan
Urip iki sing keroso, pitung dino koyo sedelo

reff :
Kang ojo enak gemuyu, gawe endhas isun tambah ngelu
Apuwo riko kari gedigu, saktemene isun sing awu-awu
Gerajagan yo hang dadi saksi, riko lan isun ngukir janji
Ojo sampek riko nyulayani, lamaran riko pasti sun enteni

Kang isun sing ngiro, kenal sepisan dadi geredohan
Urip iki sing keroso, pitung dino koyo sedelo

reff :
Kang ojo enak gemuyu, gawe endhas isun tambah ngelu
Apuwo riko kari gedigu, saktemene isun sing awu-awu
Gerajagan yo hang dadi saksi, riko lan isun ngukir janji
Ojo sampek riko nyulayani, lamaran riko pasti sun enteni

Kang sakat kenal riko, ring pesisir gerajagan
Ati koyo kesengsem, nyawang riko waktu mesem
Sing biso lali, raino lan bengi, keneng setan paran isun iki
Panas adem wis sun rasakeno, koyo keneng ombak segoro

Kang isun sing ngiro, kenal sepisan dadi geredohan
Urip iki sing keroso, pitung dino koyo sedelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *