Mendat Mendut

Versi: No Koes

Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut enak rasane,
Ojo lali anak bojone
Wir kiwir suwek pinggire,
Awak ijen gampang gole’e

reff :
Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *