Meh Rahino

Versi: Nonik Aprilia

(bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…

Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

reff :
Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

1 thought on “Meh Rahino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *