Kapan Dikawin

Versi: Kusdiana

Kang.., kapan sun dikawin
Ojo pati, janji-janji bain
Seprono seprene, isun nganteni
Tapi kapan, janji dilakoni

Wis.., sabar sun nganteni
Ngetung lintang, ring sepine ati
Sing ono enake, wong nganten-nganteni
Teratapan, nang njerone ati

reff :
Kapan kawin kang, kapan dikawin
Ojo riko gawe keloro ring batin,
Kapan kawin kang, isun dikawin
Ojo sampik, awak sun kelangan pikir

Rino bengi kang, nganten-nganteni
Kang sun jaluk, janji jo dilali

Kang.., kapan sun dikawin
Ojo pati, janji-janji bain
Seprono seprene, isun nganteni
Tapi kapan, janji dilakoni

reff :
Kapan kawin kang, kapan dikawin
Ojo riko gawe keloro ring batin,
Kapan kawin kang, isun dikawin
Ojo sampik, awak sun kelangan pikir

Rino bengi kang, nganten-nganteni
Kang sun jaluk, janji jo dilali

Kapan kawin kang, kapan dikawin
Ojo riko gawe keloro ring batin,
Kapan kawin kang, isun dikawin
Ojo sampik, awak sun kelangan pikir

Rino bengi kang, nganten-nganteni
Kang sun jaluk, janji jo dilali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *