Dunyo Ora Sak Godong Koro

Versi: Kang Setu ft. Romania

Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

reff:
Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *