Ojo Sok Aksi

Versi: Evy Soenarko

Benggo’e jebol, jare cacahe weruh
Nganggo sabun, milih sabune sing wangi
Katho’e wot, laga’e koyo si jenglu
Jare wis setaun ra tau ganti

Ojo sok aksi mas, mring sepadane
Ing alam ndunyo mas, jembar jagade
Ojo sok aksi mas, mring sepadane
Ing alam ndunyo mas, jembar jagade

Yen mangan gulo jare katutan semut,
Gulo jowo, jarene legi rasane
Wong wis tuwo jarene kok ora nyebut,
Kondho ngaku njogo golek limpene

Ojo sok aksi mas, mring sepadane
Ing alam ndunyo mas, jembar jagade
Ojo sok aksi mas, mring sepadane
Ing alam ndunyo mas, jembar jagade

reff :
Ojo sok aksi mas, mring sepadane
Ing alam ndunyo mas, jembar jagade
Ojo sok aksi mas, mring sepadane
Ing alam ndunyo mas, jembar jagade

Ojo sok aksi mas, mring sepadane
Ing alam ndunyo mas, jembar jagade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *