Nyimpen Perasaan

Versi: Nok Neng Sagita

Lawas due perasaan,
Pengen ngomong, rasane bli kejagan
Jero ati rasane deg-degan,
Akhire kula, slalu dadi pikiran

Duh gusti tulung ning sapa,
Wong tua, wis ora berdaya
Kula wong wadon, bli pantes dingini
Watire kula, bokat lara ati

reff :
Duh aduh kakang, kula demen ning sampean
Awan lan bengi, kula slalu kelingan

Ning ati kula, pikiran mung kakang siji
Duh kang casyadi, dadi gandulane ngati
Waya mangan inget ning kakang,
Waya turu kelingan kakang
Sing akhire, kula nyimpen perasaan

Duh gusti tulung ning sapa,
Wong tua, wis ora berdaya
Kula wong wadon, bli pantes dingini
Watire kula, bokat lara ati

reff :
Duh aduh kakang, kula demen ning sampean
Awan lan bengi, kula slalu kelingan

Ning ati kula, pikiran mung kakang siji
Duh kang casyadi, dadi gandulane ngati
Waya mangan inget ning kakang,
Waya turu kelingan kakang
Sing akhire, kula nyimpen perasaan

Lawas due perasaan,
Pengen ngomong, rasane bli kejagan
Jero ati rasane deg-degan,
Akhire kula, slalu dadi pikiran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *