Ora Sengaja

Versi: Dewi Kirana

Apa mungkin, kula bisa tepung siji
Karo kakang, sing dueni anak rabi
Terlanjur, kula wis sayang sampean
Terlanjur sayang…

Kangelan, ngapus cintane sampean
Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
Pribasa, mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni…

reff :
Nyandung dalan rata,
Kula demen wong due kluarga,
Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga,
Cintane dosa…

Ora sengaja, cinta sing teka ora sengaja
Wit uwite karo godong-godonge, kula nerima
Kesandung, dalan rerata
Demen ning, wong due anak lan rabi

Kangelan, ngapus cintane sampean
Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
Pribasa, mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni…

reff :
Nyandung dalan rata,
Kula demen wong due kluarga
Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga,
Cintane dosa…

Ora sengaja, cinta sing teka ora sengaja
Wit uwite karo godong-godonge, kula nerima
Kesandung, dalan rerata
Demen ning, wong due anak lan rabi

Apa mungkin, kula bisa tepung siji
Karo kakang, sing dueni anak rabi
Terlanjur, kula wis sayang sampean
Terlanjur sayang…

Kangelan, ngapus cintane sampean
Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
Pribasa, mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *