Bintang Lelydorp


Artist-Track 1
Ora kelingan wis ping piro,
Olehmu anggawe laraning atiku
Ping sewu lehku njuk ngapuro,
Ping sewu do olehmu, gelek? gawe gelo

Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Wingi-wingi, mo jaluk mo jaluk aku lungo
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Ora bakal aku ngalah koyo ngene

Tak jaluk iki sing pungkasan,
Ati sabar jo’ disepele’ake
Sabar mesti ono watese,
Pisan engkas kok baleni, pisah sak lawase

Artist-Track 2
Sun sun sun sun, disun pipine
Mesti wae mas, ora cukup sepisan
Kudu ping bola-bali, lagi keroso nang ati
Kudu ping bola-bali, nganti keroso nang ati

Sun sun sun sun, disun lambene
Senajan dikunu? sepisan wae,
Kanggo rasane seger,
Ngrangkul gulu ngampluk geger
Awak adem panas, nyokot lambe tak alamak
Sun sun sun sun, sun sun sun suuunn..

reff :
Nek ono prawan, disun sing nganti nangis
Nek ono kegigit? nganti meringis
Iku kanggoku mas, koyo koyo ora aneh
Liyo dino, mesti njaluk maneh
Sun sun sun sun, disun pipine
Mesti wae mas, ora cukup sepisan

Artist-Track 3
Yem bakul jamu,kowe ndang mreneo
Aku arep tuku, jamune pegel linu
Yen kowe ngedoli, ojo larang-larang
Gawe langganan, rong ndino sepisan

Yem bakul jamu, kowe tambah lemu
Rambut digelung konde, yen mlaku koyo macan luwe
Nyangking timbo abang, kanggo adahe banyu
Karo nawa’ne, dagangan jamune

Bakul jamu rupane ayu, ngguya-ngguyu
Mara’ke ora biso turu,(ah masak iyo,oe oe)
Bakul jamu rupane ayu, ngguya-ngguyu
Saja’e seneng karo aku, (pake? jamu he)

Rino wengi atiku, ora karuan
Opo bener, kowe seneng karo aku
Rino wengi atiku, ora karuan
Opo bener, kowe seneng karo aku

Artist-Track 4
Gemes gemes, aku gemes, bojoku males
Gemes gemes, lerang gemes, bendino pules
Thenguk-thenguk, sabendino, ra’ nyambut gawe
Esuk esuk, pengo? sego, sambate luwe

Gemes gemes, gemes gemes,
Ati ngleres kroso pedes nganti mules
Pacar males, klekas-klekes,
Luwih becik urip dewe ora ngenes

Gemes gemes, gemes gemes,
Ati ngleres kroso pedes nganti mules
Pacar males, klekas-klekes,
Luwih becik urip dewe ora ngenes

Artist-Track 5
Mbakyu…, mbak ayu retno
Mbakyu…, mbak ayu retno
Sak endah-endahe gambar, ayune
Sak elok-eloke mbulan, ayune
Songko tumit tekan rambut,
Arum…wangi…ahhaai…

Mbakyu…, mbak ayu retno
Mbakyu…, mbak ayu retno
Akeh priyo akeh dudo, kemanut
Sopir taksi tekan dokter, kemanut
Mergo ayu lan aluse…
Mbak yu, retno…ahhaai…

(Ma..cak’e), kosmetik jowo kuno
(A..duse), adus kembang werno songo
(Ja..mune), jamu godong kang oyot
(Gu..nane), yen wis tuwo isih alot

sumber video http://www.youtube.com/watch?gl=ID&v=rSiZRhMHPT4

[ver:lyric]
[ar: All Artist]
[ti: Bintang Lelydorp]
[al: Pop Jawa Medley]
[by: yanipatro]
[length: 10:15]
[00:01.73]Bintang Lelydorp
[00:06.73]Versi : All Artist
[00:08.73]
[00:11.73]track 1
[00:14.73]***
[00:15.73]**
[00:16.73]*
[00:17.50]Ora kelingan wis ping piro,
[00:24.25]Olehmu anggawe laraning atiku
[00:31.69]Ping sewu lehku njuk ngapuro,
[00:38.32]Ping sewu do olehmu, gelek gawe gelo
[00:46.32]Yen dudu kowe, yen dudu kowe
[00:53.88]Wingi-wingi, mo jaluk mo jaluk aku lungo
[01:01.07]Yen dudu kowe, yen dudu kowe
[01:08.16]Ora bakal aku ngalah koyo ngene
[01:15.95]Tak jaluk iki sing pungkasan,
[01:22.08]Ati sabar ojo disepele’ake
[01:29.35]Sabar mesti ono watese,
[01:36.14]Pisan engkas kok baleni, pisah sak lawase
[01:42.86]
[01:45.52]track 2
[01:57.46]***
[01:58.30]**
[01:59.43]*
[02:00.00]Sun sun sun sun, disun pipine
[02:06.99]Mesti wae mas, ora cukup sepisan
[02:14.49]Kudu ping bola-bali, lagi keroso nang ati
[02:21.08]Kudu ping bola-bali, nganti keroso nang ati
[02:27.62]Sun sun sun sun, disun lambene
[02:35.33]Senajan dikunu?, sepisan wae
[02:42.18]Kanggo rasane seger,
[02:44.95]Ngrangkul gulu ngampluk geger
[02:49.05]Awak adem panas, nyokot lambe tak alamak
[02:56.12]Sun sun sun sun, sun sun sun suuunn..
[03:03.62]
[03:21.91]***
[03:22.83]**
[03:23.70]*
[03:24.45]Nek ono prawan, disun sing nganti nangis
[03:30.89]Nek ono kegigit? nganti meringis
[03:38.20]Iku kanggoku mas, koyo koyo ora aneh
[03:45.26]Liyo dino, mesti njaluk maneh
[03:52.39]Sun sun sun sun, disun pipine
[03:59.21]Mesti wae mas, ora cukup sepisan
[04:06.33]
[04:09.96]track 3
[04:16.02]***
[04:17.96]**
[04:18.52]*
[04:19.71]Yem bakul jamu, kowe ndang mreneo
[04:27.53]Aku arep tuku, jamune pegel linu
[04:34.46]Yen kowe ngedoli, ojo larang-larang
[04:41.59]Gawe langganan, rong ndino sepisan
[04:49.65]Yem bakul jamu, kowe tambah lemu
[04:57.09]Rambut digelung konde,
[04:59.10]Yen mlaku koyo macan luwe
[05:04.28]Nyangking timbo abang, kanggo adahe banyu
[05:11.28]Karo nawa’ne, dagangan jamune
[05:18.91]Bakul jamu rupane ayu, ngguya-ngguyu
[05:24.03]Mara’ke ora biso turu,(ah masak iyo,oe oe)
[05:36.10]Bakul jamu rupane ayu, ngguya-ngguyu
[05:40.60]Saja’e seneng karo aku, (pake? jamu he)
[05:46.38]Rino wengi atiku, ora karuan
[05:53.33]Opo bener, kowe seneng karo aku
[06:00.42]Rino wengi atiku, ora karuan
[06:07.73]Opo bener, kowe seneng karo aku
[06:14.29]
[06:17.92]track 4
[06:25.98]***
[06:26.86]**
[06:27.23]*
[06:28.36]Gemes gemes, aku gemes, bojoku males
[06:36.48]Gemes gemes, lerang gemes, bendino pules
[06:43.42]Thenguk-thenguk, sabendino, ra’ nyambut gawe
[06:50.20]Esuk esuk, pengo? sego, sambate luwe
[06:56.51]Gemes gemes, gemes gemes,
[07:03.61]Ati ngleres kroso pedes nganti mules
[07:10.70]Pacar males, klekas-klekes,
[07:17.56]Luwih becik urip dewe ora ngenes
[07:24.45]Gemes gemes, gemes gemes,
[07:31.06]Ati ngleres kroso pedes nganti mules
[07:38.68]Pacar males, klekas-klekes,
[07:45.31]Luwih becik urip dewe ora ngenes
[07:52.15]
[07:55.37]track 5
[08:08.81]***
[08:09.75]**
[08:10.71]*
[08:11.00]Mbakyu…, mbak ayu retno
[08:17.94]Mbakyu…, mbak ayu retno
[08:24.69]Sak endah-endahe gambar, ayune
[08:33.00]Sak elok-eloke mbulan, ayune
[08:40.03]Songko tumit tekan rambut,
[08:43.49]Arum…, wangi…, ahhaai…
[08:51.33]Mbakyu…, mbak ayu retno
[08:58.05]Mbakyu…, mbak ayu retno
[09:04.95]Akeh priyo akeh dudo, kemanut
[09:12.93]Sopir taksi tekan dokter, kemanut
[09:20.27]Mergo ayu lan aluse…
[09:24.71]Mbak yu, retno…, ahhaai…
[09:29.93](Ma..cak’e), kosmetik jowo kuno
[09:38.76](A..duse), adus kembang werno songo
[09:45.95](Ja..mune), jamu godong kang oyot
[09:52.78](Gu..nane), yen wis tuwo isih alot
[09:59.76]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s