Sedino Ping Sewu

Versi: Mas Irin ft. Romania

Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu

reff :
Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *