Penak Podo Penak

Versi: Jaka Surya ft. Nonik Aprilia

Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

reff :
Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

Pr : sing penak, penak tenan
Lk : duwe bojo ayu sisan
Pr : sing penak, penak tenan
Lk : bojo bagus ora selewengan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *