Mobil Gandengan

Versi: Dewi Kirana

Digjaya kaya satria,
Dudu wong lanang penggoda
Kembang lambene wong wadon,
Kakang kula demen selon

Nunut manut ning sampean,
Lir kaya mobil gandengan
Niburi sampe ning endi,
Ning leng semut tek tiburi
Kakang sejatine nglanang,
Kakang sejatine nglanang

reff :
Seputere langit, durung tentu nemoni
Lanang kaya sampean, sing dadi rebutan

Kula tunduk sedeku, ngarep cita si kakang
Isin-isin sepira, tulung ditrima
Milu kang, niburi kaya mobil gandengan
Demene, kebladeng, bisa edan gendeng

Nunut manut ning sampean,
Lir kaya mobil gandengan
Niburi sampe ning endi,
Ning leng semut tek tiburi
Kakang sejatine nglanang,
Kakang sejatine nglanang

reff :
Seputere langit, durung tentu nemoni
Lanang kaya sampean, sing dadi rebutan

Kula tunduk sedeku, ngarep cita si kakang
Isin-isin sepira, tulung ditrima
Melu kang, niburi, kaya mobil gandengan
Demene, kebladeng, bisa edan gendeng

Digjaya kaya satria,
Dudu wong lanang penggoda
Kembang lambene wong wadon,
Kakang kula demen selon

Nunut manut ning sampean,
Lir kaya mobil gandengan
Niburi sampe ning endi,
Ning leng semut tek tiburi
Kakang sejatine nglanang,
Kakang sejatine nglanang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *