Sekar Geni

Lirik Lagu Sanguturu ke-1750 Sekar Geni
Versi: Candra Banyu

MEKARE, SEKAR GENI
KERONO, SUWI DIPANASI
UWITE, GARING KEMERINGKING
GODONGE, NGELUNTUNG GARING

DIUDANI, DIPANASI
GEMELETAK, SING DIRUMATI
SING ONO, HANG DIENGETI
DISANDING, PANASE GENI

reff:
KESERON, KARI KESERON
LORONE SING ARON-ARON
MENTOLO, KARI MENTOLO
LORONE KERONO RIKO

URIPE KESIKSO, BATINE NELONGSO
MEKARE SEKAR GENI, TARUHANE NYOWO
ENGETO SEKAKENONO, MUGO MUGO ILINGO
AWAKE SING KUAT NYONGGO
AMBEKANE, KOYO SING ONO

reff:
KESERON, KARI KESERON
LORONE SING ARON-ARON
MENTOLO, KARI MENTOLO
LORONE KERONO RIKO

URIPE KESIKSO, BATINE NELONGSO
MEKARE SEKAR GENI, TARUHANE NYOWO
ENGETO SEKAKENONO, MUGO MUGO ILINGO
AWAKE SING KUAT NYONGGO
AMBEKANE, KOYO SING ONO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *