Sama Sama Rindu

Versi: Dimas Tedjo ft. Astuti

Pr :
Ati loro mas, tambane opo
Awak mriyang, jampi menopo
Sakit cinta, sakit rindu dihatiku
Kangen-kangen aduh kangen, pingin ketemu

Lk :
Sama juga dik, dalam hatiku
Atiku bingung dik, kangen sliramu
Dag dig dug dag dig dug, dalam hatiku
Aku lan sliramu, sama-sama rindu

Lk : Lintang rembulan, abyor cahyane
Pr : Tulungono, aku kangen slirane
Duet: Ati Kangen, Ati Rindu Koyo Ngene
Bantal lan Gulung, Kang Dadi seksine

reff :
Pr :
Ati loro mas, tambane opo
Awak mriyang, jampi menopo
Sakit cinta, sakit rindu dihatiku
Kangen-kangen aduh kangen, pingin ketemu

Lk :
Sama juga dik, dalam hatiku
Atiku bingung dik, kangen sliramu
Dag dig dug dag dig dug, dalam hatiku
Aku lan sliramu, sama-sama rindu

Lk : Lintang rembulan, abyor cahyane
Pr : Tulungono, aku kangen slirane
Duet: Ati Kangen, Ati Rindu Koyo Ngene
Bantal lan Gulung, Kang Dadi seksine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *