Layang Kanggo Sliramu

Versi: Om G

Tak sebutke jenengmu,
Tak tulis ning sampulmu
Sengojo tak kirimke mring sliramu
Layangku iki, surasane,
Ngelingake, ojo lali karo aku

Tak kirimke layangku,
Wacanen tulisanku
Isine, utusaning batinku
Kangenku iki, saktenane
Ora biso, mung tansah tak simpen dewe

Aku rumongso, nitipake
Tresnaku iki, ono batinmu
Aku ru..mongso, nyelehake
Atiku iki, saklawase

reff :
Tak kirimke layangku,
Wacanen tulisanku
Isine, utusaning batinku
Kangenku iki, saktenane
Ora biso, mung tansah tak simpen dewe

Aku rumongso, nitipake
Tresnaku iki, ono batinmu
Aku ru..mongso, nyelehake
Atiku iki, saklawase
Atiku iki, saklawase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *