Kocolan Minggat

Versi: Tia Inova

Ibarat, iwak kocolan minggat
Kelangan, kula kelangan wong lanang

Tegane, kakang ninggalaken
Sampe hati, ninggal anak rabi
Apa kakang, due demenan maning
Apa mungkin, wis due rabi maning
Ibarat, iwak kocolan minggat

reff :
Sedih, rasaning ati
Anake nangisi, kelangan bapane
Seturute dalan, tetangisan

Kakang, tegelan temen
Ninggal anak rabi, mangkat lunga mendi
Sampean ibarat, iwak kocolan minggat
Ning endi, sampean anane

Tegane, kakang ninggalaken
Sampe hati, ninggal anak rabi
Apa kakang, due demenan maning
Apa mungkin, wis due rabi maning
Ibarat, iwak kocolan minggat

reff :
Sedih, rasaning ati
Anake nangisi, kelangan bapane
Seturute dalan, tetangisan

Kakang, tegelan temen
Ninggal anak rabi, mangkat lunga mendi
Sampean ibarat, iwak kocolan minggat
Ning endi, sampean anane

Ibarat, iwak kocolan minggat
Kelangan, kula kelangan wong lanang

Tegane, kakang ninggalaken
Sampe hati, ninggal anak rabi
Apa kakang, due demenan maning
Apa mungkin, wis due rabi maning
Ibarat, iwak kocolan minggat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *