Gedhine Roso

Versi: Candra Banyu

Roso kangen, hang riko kirim
Liwat, semilire angin
Ring, wayah samar wulu
Nggugah ati hang turu
Madangi batin keliwat asihe

Selendang sutro, hang riko weni
Sing, arep sun kotori
Sun jogo, raino bengi
Myakne putih suci,
Koyo, welas isun iki

reff :
Magih, sun engeti
Ugo sing biso lali
Sakat riko lan isun, ngucap janji
Bakal ngelakoni, urip dadi siji

Gedene, roso angen-angen
Mugo, kelaksanan urip bareng
Gedene, roso angen-angen
Mugo, kelaksanan urip bareng

reff :
Roso kangen, hang riko kirim
Liwat, semilire angin
Ring, wayah samar wulu
Nggugah ati hang turu
Madangi batin keliwat asihe

reff :
Magih, sun engeti
Ugo sing biso lali
Sakat riko lan isun, ngucap janji
Bakal ngelakoni, urip dadi siji

Gedene, roso angen-angen
Mugo, kelaksanan urip bareng
Gedene, roso angen-angen
Mugo, kelaksanan urip bareng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *