Manuk Mabur

Versi: Dadang Anesa

OH KASIH.., NANG APA TEGA..
MUTUS CINTA, SING TANPA ALESAN

DUDU BLI NRIMA, CINTANE SAMPEAN
ATI MASIH LARA, DIPUTUS TANPA ALESAN
KURANG SEPIRANE, KULA NING SAMPEAN
SEMENE EMANE. SEMENE SAYANGE

NANG APA KIEN, KAKANG MAREK MANING
SUN WIS BLI DEMEN, RA PENGEN KESANDING
KULA DADI KORBAN, GARA-GARA CINTA
ASALE SAMPEAN, SING GAWE PENDUSTA

reff :
MANUK MABUR, NING DUWUR MEGA
HATI HANCUR, DIGAWE LARA
KESIKSA, KARENA CINTA

TATU ATI, LANGKA TAMBANE,
SAMPE KAPAN, KRASA LARANE
WIS PERCUMA, SAMPE NING KENE

NANG APA KIEN, KAKANG MAREK MANING
SUN WIS BLI DEMEN, RA PENGEN KESANDING
KULA DADI KORBAN, GARA-GARA CINTA
ASALE SAMPEAN, SING GAWE PENDUSTA

reff :
MANUK MABUR, NING DUWUR MEGA
HATI HANCUR, DIGAWE LARA
KESIKSA, KARENA CINTA

TATU ATI, LANGKA TAMBANE,
SAMPE KAPAN, KRASA LARANE
WIS PERCUMA, SAMPE NING KENE

DUDU BLI NRIMA, CINTANE SAMPEAN
ATI MASIH LARA, DIPUTUS TANPA ALESAN
KURANG SEPIRANE, KULA NING SAMPEAN
SEMENE EMANE, SEMENE SAYANGE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *