Lebar Bolong

Versi: Dadang Anesa

Semene kula ayune,
Sampeane nglelara bae
Sabandina metu bengi,
Rabi jarang ditonggoni
Arang-arang dikeloni

Priben lamon kula nyeleweng,
Ngladeni wong lanang sejen
Pribasane lebar bolong,
Sampean nglembar kula dicolong
Digawa kenang uwong

reff :
Kula dandan, bedakan diabang-abang
Bli dilirik lirik acan, kakang keterlaluan

Ijo-ijo, kuen sih sukete tangga
Kakang aja ceroboh, bisa-bisa kegoda

Priben lamon kula nyeleweng,
Ngladeni wong lanang sejen
Pribasane lebar bolong,
Sampean nglembar kula dicolong
Digawa kenang uwong

reff :
Kula dandan, bedakan diabang-abang
Bli dilirik lirik acan, kakang keterlaluan

Ijo-ijo, kuen sih sukete tangga
Kakang aja ceroboh, bisa-bisa kegoda

Semene, kula ayune
Sampeane, nglelara bae
Sabandina, metu bengi
Rabi jarang, ditonggoni
Arang-arang dikeloni

Priben lamon kula nyeleweng,
Ngladeni wong lanang sejen
Pribasane lebar bolong,
Sampean nglembar kula dicolong
Digawa kenang uwong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *