Grejeg Urang

Versi: Wulan

Cukup ning dosane kang, nyakiti kula
Modale sumpah, mrupus kaya soda
Tapi buktine langka

Lara lara lara kang, setengah mati
Duwe demenan, modele sampean
Nafsu terus-terusan

reff :
Jarene kang, bli duwe demenan
Sekien kepergok, lagi pelukan

Ibarat kang, maling keawanan
Sering nyolong pangan, nembe ketangguan
Pribasane mangan karo grejeg urang,
Blenak rasane, wong demen ora disayang

Lara lara lara kang, setengah mati
Duwe demenan, modele sampean
Nafsu terus-terusan

reff :
Jarene kang, bli duwe demenan
Sekien kepergok, lagi pelukan

Ibarat kang, maling keawanan
Sering nyolong pangan, nembe ketangguan
Pribasane mangan karo grejeg urang,
Blenak rasane, wong demen ora disayang

Cukup ning dosane kang, nyakiti kula
Modale sumpah, mrupus kaya soda
Tapi buktine langka

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *