Kasmaran (paijo londo)


Yulie-Nuk'e_Paijo-Londo
Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
Medar purnoning roso,
Sirno sumelange batin yen eling esemu
Kowe kembang melati,
Puspo sing tak tresnani rino wengi tak impi

Sawangen langit bengi,
Mbulan nanggal siji, kowe nglangut njero ati
Tak jaluk kowe sranti,
Aku mesti bali nggowo kangen ngundhuh janji

Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

reff :
Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso
—————
[ver: lyrics]
[ar: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo]
[ti: Kasmaran]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:04]
[id: zzknancv]
[00:01.08]KASMARAN
[00:13.08]Versi : Yulie Nuk’e ft Paijo Londo
[00:15.08]Pria berteks KAPITAL,wanita berteks kecil
[00:18.08]
[00:21.08]***
[00:24.08]**
[00:25.08]*
[00:26.64]MEDAR PURNONING ROSO,
[00:32.24]SIRNO SUMELANGE BATIN
[00:34.95]YEN ELING ESEMU..
[00:39.31]KOWE KEMBANG MELATI,
[00:44.12]PUSPO SING TAK TRESNANI
[00:46.22]RINO WENGI TAK IMPI..
[00:51.77]SAWANGEN LANGIT BENGI,
[00:56.18]MBULAN NANGGAL SIJI,
[00:58.82]KOWE NGLANGUT NJERO ATI..
[01:04.15]TAK JALUK KOWE SRANTI,
[01:07.87]AKU MESTI BALI NGGOWO KANGEN
[01:12.47]NGUNDHUH JANJI..
[01:15.56]
[01:19.38]kangen sing tak rasakke,
[01:23.77]koyo sewu taun
[01:25.55]suwene nggonku ngenteni
[01:31.00]kanggoku mung sedelo,
[01:34.75]lungamu ning monco
[01:37.57]ngantio tekan rong mongso
[01:43.38]katonen cahyamu,
[01:47.50]sak klebat sumilir
[01:49.61]gondho wangi katresnanmu..
[01:54.76]koyo wisih swaramu,
[01:59.26]yen bingung pundhakku
[02:01.58]nyoto nyawang pasuryanmu..
[02:09.01]Kasmaran,
[02:11.56]Manggon Mung Ono Pucuking Mego..
[02:15.70]Gumeglar
[02:16.85]Padang Ing Langit Batinku..
[02:21.57]Sumunar
[02:23.01]Cahyaning Lintang-Lintang Ing Ati..
[02:27.32]Kumandang
[02:29.33]Endah Tembang Sing Tak Roso..
[02:34.85]
[02:54.55]***
[02:55.55]**
[02:56.55]*
[02:57.55]kangen sing tak rasakke,
[03:02.24]koyo sewu taun
[03:04.51]suwene nggonku ngenteni..
[03:09.43]kanggoku mung sedelo,
[03:14.05]lungamu ning monco
[03:16.45]ngantio tekan rong mongso..
[03:21.93]katonen cahyamu,
[03:26.45]sak klebat sumilir
[03:28.51]gondho wangi katresnanmu..
[03:33.30]koyo wisih swaramu,
[03:38.12]yen bingung pundhakku
[03:40.29]nyoto nyawang pasuryanmu..
[03:47.58]Kasmaran,
[03:50.49]Manggon Mung Ono Pucuking Mego..
[03:54.55]Gumeglar
[03:56.30]Padang Ing Langit Batinku..
[04:00.62]Sumunar
[04:02.15]Cahyaning Lintang-Lintang Ing Ati..
[04:06.49]Kumandang
[04:08.46]Endah Tembang Sing Tak Roso..
[04:11.20]Kasmaran,
[04:14.35]Manggon Mung Ono Pucuking Mego..
[04:17.83]Gumeglar
[04:20.16]Padang Ing Langit Batinku..
[04:23.79]Sumunar
[04:26.04]Cahyaning Lintang-Lintang Ing Ati..
[04:30.17]Kumandang
[04:31.97]Endah Tembang Sing Tak Roso..
[04:38.33]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s