Kasmaran (paijo londo)

Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
Medar purnoning roso,
Sirno sumelange batin yen eling esemu
Kowe kembang melati,
Puspo sing tak tresnani rino wengi tak impi

Sawangen langit bengi,
Mbulan nanggal siji, kowe nglangut njero ati
Tak jaluk kowe sranti,
Aku mesti bali nggowo kangen ngundhuh janji

Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

reff :
Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *