Salah Uwong

Versi: catur arum

Koyo wis nono maning, wong hang koyo riko
Wis sing ono maning, hang podo ambi riko
Riko salah uwong, nitipaken negoro
Gantine riko, nyatane wong hang murko

reff :
Ono asu wulune mendo,
Mlayu ngetan nyebur segoro
Mangan turu riko koyo londo
Sing mikir nasibe negoro

Nong pasar tuku su’un,
Nggerus ragi setengah mati
Ngomong kasar dudu karep isun,
Sun alusi sing duwe ngerti

reff :
Koyo wis nono maning, wong hang koyo riko
Wis sing ono maning, hang podo ambi riko
Riko salah uwong, nitipaken negoro
Gantine riko, nyatane wong hang murko

reff :
Ono asu wulune mendo,
Mlayu ngetan nyebur segoro
Mangan turu riko koyo londo
Sing mikir nasibe negoro

Nong pasar tuku su’un,
Nggerus ragi setengah mati
Ngomong kasar dudu karep isun,
Sun alusi sing duwe ngerti

E..man emanen negoro riko dulur
E..man emanen
E..man emanen dulur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *