Tombo Kangen (kang setu)

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Kang Setu
Produksi : ??

WIS SAKMESTINE AKU KANGEN, MARANG SLIRAMU
WIS SUWE TENAN RA KETEMU, NGANTI SEWINDU
GARING ATI IKI, NELONGSO SABEN WENGI
KELINGAN SLIRAMU WONG AYU

OPO SLIRAMU ORA KROSO, ISIH TAK ENTENI
NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI, ONO PANGKONKU
AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI

reff :
RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI

TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
TANSAH TAK SAYANG NGANTI TEKANING JANJI

reff :
OPO SLIRAMU ORA KROSO, ISIH TAK ENTENI
NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI, ONO PANGKONKU
AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI

reff :
RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI

TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
TANSAH TAK SAYANG NGANTI TEKANING JANJI

WIS SAKMESTINE AKU KANGEN, MARANG SLIRAMU
WIS SUWE TENAN RA KETEMU, NGANTI SEWINDU
GARING ATI IKI, NELONGSO SABEN WENGI
KELINGAN SLIRAMU WONG AYU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oSZgQlm_ZgE

[ver: lyric]
[id: qivsolsp]
[ar: Kang Setu]
[ti: Tombo Kangen]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:11]
[00:02.03]Tombo Kangen
[00:29.03]Versi : Kang Setu
[00:31.03]
[00:33.03]***
[00:34.03]**
[00:35.03]*
[00:36.54]WIS SAKMESTINE AKU KANGEN,
[00:40.15]MARANG SLIRAMU
[00:44.91]WIS SUWE TENAN RA KETEMU,
[00:47.65]NGANTI SEWINDU
[00:51.50]GARING ATI IKI,
[00:54.52]NELONGSO SABEN WENGI
[00:59.25]KELINGAN SLIRAMU WONG AYU
[01:06.04]OPO SLIRAMU ORA KROSO,
[01:09.65]ISIH TAK ENTENI
[01:14.19]NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI,
[01:17.40]ONO PANGKONKU
[01:20.54]AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
[01:28.42]ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI
[01:34.98]
[01:46.03]***
[01:47.03]**
[01:48.03]*
[01:49.86]RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
[01:57.18]KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
[02:05.30]AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI
[02:12.43]TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
[02:20.24]ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
[02:27.70]TANSAH TAK SAYANG,
[02:29.63]NGANTI TEKANING JANJI
[02:35.68]
[02:58.03]***
[02:59.03]**
[03:00.03]*
[03:01.37]OPO SLIRAMU ORA KROSO,
[03:05.34]ISIH TAK ENTENI
[03:09.94]NGANTI KAPAN SLIRAMU BALI,
[03:12.59]ONO PANGKONKU
[03:17.13]AYEM BATIN IKI, SLIRAMU ORA LALI
[03:24.75]ISIH KELINGAN, JANJIMU WINGI
[03:31.15]
[03:44.03]***
[03:45.03]**
[03:46.03]*
[03:47.07]RINO WENGI, TANSAH BUTUH TOMBO ATI
[03:53.51]KANGGO NAMBANI, ROSO KANGENKU IKI
[04:01.28]AMUNG SLIRAMU KANG BISO NYEMBADANI
[04:08.70]TAK SESUWUN ORA SUWE ENGGAL BALI
[04:16.57]ONO JEJERKU GAWE SENENGING ATI
[04:24.33]TANSAH TAK SAYANG,
[04:26.19]NGANTI TEKANING JANJI
[04:32.02]WIS SAKMESTINE AKU KANGEN,
[04:35.19]MARANG SLIRAMU
[04:39.33]WIS SUWE TENAN RA KETEMU,
[04:42.94]NGANTI SEWINDU
[04:46.70]GARING ATI IKI,
[04:49.92]NELONGSO SABEN WENGI
[04:54.83]KELINGAN SLIRAMU WONG AYU
[05:02.08]

Advertisements

Getun Mburi

Ciptaan : Le’ Wang
Vokal : Mia
Produksi : Sandi Record

Kerosone, buru saiki
Kok isun iki, riko apusi
Sun kiro madu, kang riko gowo
Sing weruho, racun kang sun terimo

Weruh gedigi, sing sun imbangi
Tiwas gering, ngeloro ati
Sun jaluk riko, saiki munduro
Myakne batin iki, sing kari loro

reff :
Sun kiro, panas sedino
Sing weruho, udane teko
Sun kiro, welas selawase
Tibane riko, getun mburine

Kerosone, buru saiki
Kok isun iki, riko apusi
Sun kiro madu, kang riko gowo
Sing weruho, racun kang sun terimo

Weruh gedigi, sing sun imbangi
Tiwas gering, ngeloro ati
Sun jaluk riko, saiki munduro
Myakne batin iki, sing kari loro

reff :
Sun kiro, panas sedino
Sing weruho, udane teko
Sun kiro, welas selawase
Tibane riko, getun mburine

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CShGq_sYXPc

[ver: lyric]
[id: vwkpoisp]
[ar: Mia]
[ti: Getun Mburi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:14]
[00:02.12]Getun Mburi
[00:39.12]Versi : Mia
[00:41.12]
[00:44.12]***
[00:45.12]**
[00:46.12]*
[00:47.69]Kerosone, buru saiki
[00:56.26]Kok isun iki, riko apusi
[01:05.01]Sun kiro madu, kang riko gowo
[01:12.79]Sing weruho, racun kang sun terimo
[01:22.29]
[01:32.23]Weruh gedigi, sing sun imbangi
[01:40.70]Tiwas gering, ngeloro ati
[01:48.71]Sun jaluk riko, saiki munduro
[01:57.08]Myakne batin iki, sing kari loro
[02:06.17]
[02:08.83]==mia..getun mburi..==
[02:39.12]
[02:41.12]***
[02:42.12]**
[02:43.12]*
[02:44.46]Sun kiro, panas sedino
[02:53.22]Sing weruho, udane teko
[03:02.43]Sun kiro, welas selawase
[03:10.41]Tibane riko, getun mburine
[03:18.66]
[03:28.35]Kerosone, buru saiki
[03:37.16]Kok isun iki, riko apusi
[03:45.98]Sun kiro madu, kang riko gowo
[03:53.81]Sing weruho, racun kang sun terimo
[04:04.29]
[04:11.48]Weruh gedigi, sing sun imbangi
[04:19.17]Tiwas gering, ngeloro ati
[04:27.42]Sun jaluk riko, saiki munduro
[04:35.62]Myakne batin iki, sing kari loro
[04:45.25]
[04:48.40]==..getun mburi..mia==
[05:15.12]
[05:17.12]***
[05:18.12]**
[05:19.12]*
[05:20.82]Sun kiro, panas sedino
[05:30.85]Sing weruho, udane teko
[05:39.46]Sun kiro, welas selawase
[05:47.43]Tibane riko, getun mburine
[05:57.72]

Kebo Depa

Ciptaan: Durnya Hidayat
Vokal : Dian Anic
Produksi : ALJ Record

Sejatine lanang, wedi yen nyakiti
Alimlum makae, alus bahasane
Duh tobat duh tobat, ha ha ha ha..

Sewu lanang siji, kula sing tek pilih
Setitik bli rugi, ning lanang kaya hati
Tek pusti tek pusti, hi hi hi hi..

reff :
Kebo depa dadunge ucul,
Kula demen segede wakul
Ha ha ha.. ha ha ha…, ho ho ho ho..

Angel luru lanang sejati,
Cuma lanang sampean siji
Bli bakal, kula arep nyakiti

Sewu lanang siji, kula sing tek pilih
Setitik bli rugi, ning lanang kaya hati
Tek pusti tek pusti, hi hi hi hi..

reff :
Kebo depa dadunge ucul,
Kula demen segede wakul
Ha ha ha.. ha ha ha…, ho ho ho ho..

Angel luru lanang sejati,
Cuma lanang sampean siji
Bli bakal, kula arep nyakiti

Sejatine lanang, wedi yen nyakiti
Alimlum makae, alus bahasane
Duh tobat duh tobat, ha ha ha ha..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kDGU5gM8PY8

[ver: lyric]
[id: awipoisp]
[ar: Dian Anic]
[ti: Kebo Depa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:25]
[00:01.33]Kebo Depa
[00:21.33]Versi : Dian Anic
[00:24.33]
[00:27.33]***
[00:28.33]**
[00:29.33]*
[00:30.18]Sejatine lanang, wedi yen nyakiti
[00:37.12]Alimlum makae, alus bahasane
[00:42.99]Duh tobat duh tobat, ha ha ha ha..
[00:48.55]
[00:57.55]***
[00:58.55]**
[00:59.55]*
[01:00.30]Sewu lanang siji, kula sing tek pilih
[01:05.87]Setitik bli rugi, ning lanang kaya hati
[01:11.43]Tek pusti tek pusti, hi hi hi hi..
[01:17.18]
[01:19.93]==kebo depa dian anic==
[01:37.33]
[01:39.33]***
[01:40.33]**
[01:41.33]*
[01:42.50]Kebo depa dadunge ucul,
[01:47.18]Kula demen segede wakul
[01:52.81]Ha ha ha.. ha ha ha…, ho ho ho ho..
[01:58.94]
[02:12.56]Angel luru lanang sejati,
[02:17.44]Cuma lanang sampean siji
[02:23.19]Bli bakal, kula arep nyakiti
[02:28.81]
[02:30.75]Sewu lanang siji, kula sing tek pilih
[02:36.38]Setitik bli rugi, ning lanang kaya hati
[02:42.00]Tek pusti tek pusti, hi hi hi hi..
[02:47.63]
[02:50.82]==dian anic kebo depa==
[03:07.33]
[03:09.33]***
[03:10.33]**
[03:11.33]*
[03:12.26]Kebo depa dadunge ucul,
[03:18.64]Kula demen segede wakul
[03:23.51]Ha ha ha.. ha ha ha…, ho ho ho ho..
[03:29.70]
[03:39.51]***
[03:40.51]**

Welas Kang Ilang

Ciptaan : Agus Ithink
Vokal : Mia
Produksi : Sandi Record

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo
Masiyo, riko wis ngeliyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=eXVZYTPGnq8

[ver: lyric]
[ar: Mia]
[ti: Welas Kang Ilang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:10]
[00:01.94]Welas Kang Ilang
[00:24.94]Versi : Mia
[00:27.94]
[00:29.94]***
[00:30.94]**
[00:31.94]*
[00:32.61]Riko kang dadi, kembange ati
[00:40.80]Riko kang dadi pujane ati
[00:48.37]Tapi saiki, riko nyulayani
[00:56.18]Sumpah janji welas, sampek mati
[01:02.63]
[01:10.51]Paran salah isun, nyang awak riko
[01:19.45]Paran kurang isun, yo nyang riko
[01:26.78]Welas isun, tulus ring ati
[01:34.64]Tibane riko, nyulayani
[01:41.35]
[01:43.94]==mia..welas kang ilang..==
[02:00.94]
[02:02.20]***
[02:03.20]**
[02:04.20]*
[02:05.20]Mulane saiki, sing sun pikiri
[02:13.77]Paran kang riko, karepno
[02:21.08]Tapi atinisun, sing arep lali
[02:28.85]Masiyo, riko wis ngeliyo
[02:35.90]Riko kang dadi, kembange ati
[02:44.46]Riko kang dadi pujane ati
[02:51.96]Tapi saiki, riko nyulayani
[03:00.28]Sumpah janji welas, sampek mati
[03:06.84]
[03:15.61]Paran salah isun, nyang awak riko
[03:23.30]Paran kurang isun, yo nyang riko
[03:30.36]Welas isun, tulus ring ati
[03:38.93]Tibane riko, nyulayani
[03:45.05]
[03:47.74]==..welas kang ilang..mia==
[04:03.74]
[04:06.74]***
[04:07.74]**
[04:08.74]*
[04:09.74]Mulane saiki, sing sun pikiri
[04:17.37]Paran kang riko, karepno
[04:24.83]Tapi atinisun, sing arep lali
[04:32.56]Masiyo, riko wis ngeliyo
[04:40.12]Masiyo, riko wis ngeliyo
[04:49.06]

Kang

Dian-Ratih_1
Versi: Dian Ratih ft. Dina Ratih

Kang sakat kenal riko, ring pesisir gerajagan
Ati koyo kesengsem, nyawang riko waktu mesem
Sing biso lali, raino lan bengi, keneng setan paran isun iki
Panas adem wis sun rasakeno, koyo keneng ombak segoro

Kang isun sing ngiro, kenal sepisan dadi geredohan
Urip iki sing keroso, pitung dino koyo sedelo

reff :
Kang ojo enak gemuyu, gawe endhas isun tambah ngelu
Apuwo riko kari gedigu, saktemene isun sing awu-awu
Gerajagan yo hang dadi saksi, riko lan isun ngukir janji
Ojo sampek riko nyulayani, lamaran riko pasti sun enteni

Kang isun sing ngiro, kenal sepisan dadi geredohan
Urip iki sing keroso, pitung dino koyo sedelo

reff :
Kang ojo enak gemuyu, gawe endhas isun tambah ngelu
Apuwo riko kari gedigu, saktemene isun sing awu-awu
Gerajagan yo hang dadi saksi, riko lan isun ngukir janji
Ojo sampek riko nyulayani, lamaran riko pasti sun enteni

Kang sakat kenal riko, ring pesisir gerajagan
Ati koyo kesengsem, nyawang riko waktu mesem
Sing biso lali, raino lan bengi, keneng setan paran isun iki
Panas adem wis sun rasakeno, koyo keneng ombak segoro

Kang isun sing ngiro, kenal sepisan dadi geredohan
Urip iki sing keroso, pitung dino koyo sedelo
————–
[ver: lyric]
[ar: Dian Ratih – Dina Ratih]
[ti: Kang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:41]
[00:01.58]K A N G
[00:50.33]Versi : Dian Ratih & Dina Ratih
[00:52.48]
[00:54.64]***
[00:55.52]**
[00:56.54]*
[00:57.84]Kang.., sakat kenal riko
[01:01.40]Ring pesisir, gerajagan
[01:06.09]Ati.., koyo kesengsem
[01:09.84]Nyawang riko, waktu mesem
[01:15.05]Sing biso lali, raino lan bengi
[01:19.84]Keneng setan paran isun iki..
[01:24.66]Panas adem wis sun rasakeno,
[01:29.22]Koyo keneng ombak segoro..
[01:34.24]
[01:38.12]Kang.., isun sing ngiro
[01:42.60]Kenal sepisan dadi geredohan
[01:47.53]Urip.., iki sing keroso
[01:51.91]Pitung dino, koyo sedelo
[01:57.16]
[01:59.63]==dian ratih..kang..==
[02:39.63]
[02:41.63]***
[02:42.63]**
[02:43.63]*
[02:44.63]Kang.., ojo enak gemuyu
[02:49.09]Gawe endhas isun tambah ngelu
[02:54.33]
[03:02.52]Apuwo riko kari gedigu,
[03:07.08]Saktemene isun sing awu-awu
[03:11.96]Gerajagan yo hang dadi saksi,
[03:16.31]Riko lan isun ngukir janji
[03:21.12]Ojo sampek riko nyulayani,
[03:25.56]Lamaran riko pasti sun enteni
[03:30.56]
[03:34.33]Kang.., isun sing ngiro
[03:38.69]Kenal sepisan dadi geredohan
[03:43.94]Urip.., iki sing keroso
[03:48.13]Pitung dino, koyo sedelo
[03:53.28]
[03:55.63]==kang..dian ratih==
[04:35.63]
[04:37.63]***
[04:38.63]**
[04:39.63]*
[04:40.63]Kang.., ojo enak gemuyu
[04:45.57]Gawe endhas isun tambah ngelu
[04:50.89]
[04:58.82]Apuwo riko kari gedigu,
[05:03.08]Saktemene isun sing awu-awu
[05:08.14]Gerajagan yo hang dadi saksi,
[05:12.23]Riko lan isun ngukir janji
[05:16.91]Ojo sampek riko nyulayani,
[05:21.33]Lamaran riko pasti sun enteni
[05:26.58]
[05:30.83]Kang.., sakat kenal riko
[05:34.83]Ring pesisir, gerajagan
[05:39.89]Ati.., koyo kesengsem
[05:43.71]Nyawang riko, waktu mesem
[05:48.65]Sing biso lali, raino lan bengi
[05:52.83]Keneng setan paran isun iki
[05:57.96]Panas adem wis sun rasakeno,
[06:02.40]Koyo keneng ombak segoro..
[06:07.40]
[06:11.52]Kang.., isun sing ngiro
[06:16.09]Kenal sepisan dadi geredohan
[06:21.21]Urip.., iki sing keroso
[06:25.15]Pitung dino, koyo sedelo
[06:30.90]
————–
Preview:

Mendat Mendut

Ciptaan : No Koes
Vokal : No Koes
Produksi : ??

Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut enak rasane,
Ojo lali anak bojone
Wir kiwir suwek pinggire,
Awak ijen gampang gole’e

reff :
Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=A11SyxpXzV8

[ver: lyric]
[id: puwiocsp]
[ar: No Koes]
[ti: Mendat Mendut]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:50]
[00:02.20]Mendat Mendut
[00:10.20]Versi : No Koes
[00:12.20]
[00:14.20]***
[00:15.20]**
[00:16.20]*
[00:17.73]Ndut mendut mendat mentul,
[00:21.32]Yen kepenak mendat-mendut
[00:25.17]Ndut endut mendat mentul,
[00:28.67]Ngan ra mangan asal ngumpul
[00:32.36]Wir kiwir kowar kiwir,
[00:35.43]Yen wis pedhot jo dipikir
[00:39.55]Wir kiwir kowar kiwir,
[00:42.36]Awak ijen gampang mampir
[00:45.93]Ndut endut mendat mentul,
[00:49.49]Ngan ra mangan asal ngumpul
[00:52.80]Ndut endut enak rasane,
[00:56.14]Ati ayem cedhak bojone
[01:01.20]Ndut mendut mendat mentul,
[01:04.68]Yen kepenak mendat-mendut
[01:08.74]Ndut endut mendat mentul,
[01:11.62]Ngan ra mangan asal ngumpul
[01:15.49]Wir kiwir kowar kiwir,
[01:18.50]Yen wis pedhot jo dipikir
[01:22.56]Wir kiwir kowar kiwir,
[01:25.90]Awak ijen gampang mampir
[01:29.15]Ndut endut enak rasane,
[01:32.31]Ojo lali anak bojone
[01:35.84]Wir kiwir suwek pinggire,
[01:39.37]Awak ijen gampang gole’e
[01:44.25]
[01:46.50]==no koes mendat mendut==
[02:22.07]
[02:24.69]***
[02:25.50]**
[02:26.32]*
[02:27.53]Ndut mendut mendat mentul,
[02:30.76]Yen kepenak mendat-mendut
[02:34.86]Ndut endut mendat mentul,
[02:37.92]Ngan ra mangan asal ngumpul
[02:41.82]Wir kiwir kowar kiwir,
[02:44.88]Yen wis pedhot jo dipikir
[02:48.98]Wir kiwir kowar kiwir,
[02:51.95]Awak ijen gampang mampir
[02:55.42]Ndut endut mendat mentul,
[02:58.55]Ngan ra mangan asal ngumpul
[03:02.24]Ndut endut enak rasane,
[03:05.42]Ati ayem cedhak bojone
[03:08.92]Ndut endut mendat mentul,
[03:12.18]Ngan ra mangan asal ngumpul
[03:15.74]Ndut endut enak rasane,
[03:19.36]Ati ayem cedhak bojone
[03:22.74]Ndut endut mendat mentul,
[03:26.14]Ngan ra mangan asal ngumpul
[03:29.68]Ndut endut enak rasane,
[03:32.87]Ati ayem cedhak bojone
[03:36.18]

Meh Rahino

Nonik-Aprilia_2
Versi: Nonik Aprilia

(bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…

Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

reff :
Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane
—————–
[ver: lyric]
[id: pvwllzsp]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Meh Rahino]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:06]
[00:01.84]Lgm. Meh Rahino
[00:11.84]Versi: Nonik Aprilia
[00:13.84]
[00:15.84]***
[00:16.84]**
[00:17.84]*
[00:18.83](bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…
[00:34.27]
[00:53.65]***
[00:54.65]**
[00:55.65]*
[00:56.65]Wus meh rahino,
[01:01.90]Sumirat bang ing wetan prenahe
[01:12.41]Poro tani, wiwit mangkat,
[01:18.72]Anggarap sawahe
[01:27.22]Amanggul pacul, garu luku,
[01:34.03]Anggereg kebone
[01:41.69]Andelidir,
[01:46.06]Anglur selur, datan ono pedhote
[01:56.73]Gliyak gliyak,
[02:01.16]Anggliyak tansah rame ing gawe
[02:11.23]Sesambene, tetembangan,
[02:19.10]Laras lelagone, laras lelago…ne….
[02:35.11]Mungguh pedahe,
[02:41.97]Wanci ngundhuh, tikel pawetune
[02:51.74]Subur makmur,
[02:56.21]Murah sandang pangan wekasane
[03:23.55]
[03:25.84]***
[03:26.84]**
[03:27.84]*
[03:28.00]Wus meh rahino,
[03:36.32]Sumirat bang ing wetan prenahe
[03:48.34]Poro tani, wiwit mangkat,
[03:57.51]Anggarap sawahe
[04:05.78]Amanggul pacul, garu luku,
[04:14.57]Anggereg kebone
[04:23.28]Andelidir,
[04:28.91]Anglur selur, datan ono pedhote
[04:43.04]Gliyak gliyak,
[04:48.85]Anggliyak tansah rame ing gawe
[05:01.73]Sesambene, tetembangan
[05:10.97]Laras lelagone, laras lelago..ne..
[05:25.29]Mungguh pedahe,
[05:34.52]Wanci ngundhuh, tikel pawetune
[05:46.36]Subur makmur,
[05:50.97]Murah sandang pangan wekasane
[06:04.79]
————-
Preview: